hero
Haine pentru gravide si mamici pline de stil-Happy Togheter by Motherhood Center
23-April-2024

Nicio sarcină nu este identică cu o alta. Deși, femeile nasc de mii de ani, experiența sarcinii este una totalmente subiectivă și extrem de intimă, dar în ciuda unicității sarcinilor, unul este general agreat ca fiind comun.

Fără excepție, toate sarcinile impun o serie de transformări corporale de tipul creșterilor. Uterul, abdomenul, sânii cresc în volum, iar greutatea corporală se schimbă, ceea ce solicită ajustări continue de tip psihologic, fiziologic, dar și vestimentar.

Indiferent de sezon, nevoia de lejeritate în mișcare este fundamentală pentru gravide, fără a exclude  însă, considerentele de stil, eleganță și atractivitate. Poate însă, dintre toate anotimpurile, vara este sezonul când poncho-ul Happy Together îți îndeplinește toate dorințele și nevoile, chiar și cea de răcoare și aerisire.

În viziunea noastră, maternitatea este o stare de grație interioară și exterioară, de aceea am creat colecția de poncho-uri dedicate gravidelor și mamelor, indiferent de vârsta copiilor – Happy Together by Motherhood Center Bucharest.

Am ales pentru colecția de haine pentru gravide și mame  opt texturi ușoare și imprimeuri cu cromatici încântătoare, fiecare cu un nume sugestiv pentru rolul matern. Ponchourile se disting prin versatilitate, pot fi purtate în feluri diferite, răspunzând nevoilor tale și ale copilului tău. Încurajează mișcarea și alăptatul în public, eleganța și maternitatea.

Richness 

Natural 

Flexibility

Wisdom

Love

Equilibrium

Determination

Produsele pot fi achiziționate online sau direct de la sediul Motherhood Center Bucharest

Camelia Chetu

Medic psiholog gravide si pediatrie

Drd. Psih. Camelia Chețu este coordonatorul centrului Motherhood Center, psihoterapeut autonom specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei (Psihoterapie Experiențial Unificatoare) și Theraplay U.S.

chetu.camelia@gmail.com

CONTACTEAZA-NE

Completeaza acest formular de contact, iar noi vom reveni catre tine in decurs de 24 ore.