Cumpara

Cadouri pentru bebeluși: Kit Stop.JOC (bebeluși 1-5 luni)

“În păduri trosnesc stejarii! E un ger amar, cumplit!
Stelele par înghețate, cerul pare oţelit (…)” (V. Alecsandri, Miezul iernii)

Este fix peisajul de afară, cel de dincolo de ușa casei. De dincolo de ferestre. E tare frig zilele astea. Și știm că nu e deloc ușor ca părinte de bebeluș să stai zile și nopți închis în casă. Timpul trece parcă mai greu. Copilul devine parcă mai solicitant. Se plictisește rapid și are nevoie de tine răbdătoare, caldă și jucăușă.

Și totuși…, înăuntru e cald și pereții casei pot răsuna de veselie. În confortul casei voastre, vă puteți simți fericiți și apropiați mai mult decât oricând. Vă puteți distra cu mic (chiar foarte mic) și mare încercând jocuri noi, perfect adaptate particularităților de vârstă ale bebelușului vostru.

Ceea ce știm sigur este că fiecare experiență contează pentru starea de bine a bebelușului, care se amprentează la nivel celular și îl va însoți în viață.

cadouri pentru bebeluși

Kitul Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni) – este un set de 58 de carduri cu jocuri și activități pentru stimularea senzorială a bebelușului mic. Fiecare card conține atât explicarea detaliată a desfășurării unui joc, cât și imaginea lui grafică. Astfel, vei ști exact cum să te joci cu copilul tău.

cadouri pentru bebeluși

Jocurile și activitățile incluse în kitul Stop.JOC sunt configurate special pentru primele 5 luni de viață ale copilului, conform particularităților psihologice și fiziologice de vârstă. Ele acoperă integral procesul complex al stimulării senzoriale din prima jumătate din primul an de viață al copilului tău.

Felul în care funcționează nou-născutul, hipertonusul său muscular din primele luni de viață, insuficienta dezvoltare a musculaturii gâtului care nu îi poate susține pentru mult timp capul mare și greu, raportul dependența versus independența față de cei din jurul său, caracterul extrem de precar al imaginii corporale și al diferențierii de cei din jur, curiozitatea și potențialul imens al creierului la aceasta vârsta, specificul etapei de dezvoltare senzoriomotrică în care se află și ritmul individual constituie repere de bază în structurarea și desfășurarea jocurilor și activităților incluse în Kitul Stop.JOC – 58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni).

cadouri pentru bebeluși

Winter Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni)

*** Ediție limitată ***

La începutul fiecărui sezon de iarnă, kitul Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău este disponibil într-o ediție limitată.  Face parte din colecția specială de cadouri pentru bebeluși – Winter Stop. JOC.

Kitul sosește la tine într-un ambalaj spectaculos în ton cu strălucirea sărbătorilor.  Dincolo de cardurile cu jocuri originale, vei descoperi clopoței, pene colorate senzoriale, mingi etc. Este un cadou absolut fantastic pentru bebeluș și întreaga voastră familie! Îl va ajuta să se dezvolte armonios și chicotele de bucurie văr răsuna în toată casa.

cadouri pentru bebeluși

Jocurile și activitățile sunt structurate să se desfășoare atât în diadă copil – părinte (mamă/ tată), cât și în format trianghiular (copil – ambii părinți), tocmai pentru a încuraja și susține deopotrivă implicarea fiecăruia și a ambilor părinți în construirea unei relații sigure și fundamentate pe iubire.

În ceea ce privește imaginile grafice prezentate în Kitul Stop.JOC, ele au fost realizate în cadrul Motherhood Center cu acordul explicit al persoanelor respective. Cardurile sunt de o calitate impecabilă, având colțurile rotunjite și fiind în întregime plastifiate pentru a putea fi folosite ulterior, ca jetoane în activitățile cu copiii.

cadouri pentru bebeluși

Detalii și comenzi
 Kitul Winter Stop.JOC - 58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center - SC CREATIVE CHILDREN SRL.

Toate activitățile au fost configurate, iar unele dintre ele selecționate și adaptate de Psih. dr Camelia Chețu (Psihoterapeut specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului si Familiei, cu formare în Theraplay® și Marschak Interaction Method, The Theraplay Institute USA și Psihoterapia Experiențial-Unificatoare) – creatoarea și coordonatoarea programelor de Stimulare Senzorială pentru Bebeluși din cadrul Motherhood Center, București. Multe dintre jocuri și activități pot fi adaptate cu succes pentru copiii cu vârstă mai mare și chiar pentru adulți, având o valoare terapeutică extrem de eficientă mai ales în lucrul cu traumele de atașament timpuriu.

     Preț: 150 lei.
 Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau anticipat prin virament bancar. Livrare gratuită pentru București.

  cadouri pentru bebelușicadouri pentru bebelușicadouri pentru bebeluși

cadouri pentru bebelușicadouri pentru bebelușicadouri pentru bebeluși

Cadouri pentru bebeluși – KIT Stop. JOC (bebeluși 6-12 luni)

E decembrie! Pe toți, mari și mici – chiar și pe cei mai mici dintre cei mici, ne cuprinde acum o stare inexplicabilă de bucurie amestecată cu nerăbdare.  În decembrie, ceva magic se întâmplă. Facem rost de mai mult Timp. În restul anului, suntem prea ocupați și absenți. Acum casele se luminează și își deschid ușile. Familia ni se adună. Prietenii ni se apropie. Colindele ne intră în inimi și le fac să danseze. Copiii au rolul principal. Sunt în mijlocul familiei. În mijlocul jocului. Al atenției. Al distracției. Al obiceiurilor de iarnă.

….sau ar trebui să fie!

Știm cu toții că joaca este specialitatea lui Moș Crăciun.
Pur și simplu, îi adoră pe copii. Din primele lor zile de viață!  Cu asta se ocupă!

La începutul fiecărui sezon de iarnă, kitul Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău este disponibil într-o ediție limitată de cadouri pentru bebeluși by Motherhood Center– Winter Stop. JOC.

Kitul sosește la tine într-un ambalaj spectaculos în ton cu strălucirea sărbătorilor.  Dincolo de cardurile cu jocuri originale, vei descoperi clopoței, pene colorate senzoriale, mingi etc. Este un cadou absolut fantastic pentru bebeluș și întreaga voastră familie! Îl va ajuta să se dezvolte armonios și chicotele de bucurie văr răsuna în toată casa.

cadouri pentru bebeluși

Winter Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni)

*** Ediție limitată ***


 Kitul Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni) este un instrument deosebit de util și la îndemâna părinților de bebeluși cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni. Îi ajută să răspundă adecvat nevoilor și particularităților specifice de dezvoltare din această perioadă. 

Începând cu vârsta de 6 luni, bebelușul se lansează într-o nouă serie de achiziții psihomotrice. Încearcă repetat pentru ca mai apoi să reușească să stea în șezut cu sprijin. Apoi, fără sprijin. Merge de-a bușilea spre obiectele care îi atrag atenția și pe care dorește să le exploreze. Stă în picioare mai întâi cu sprijin. Apoi, fără. Face primii pași mai întâi, cu sprijin – de mâinile tale, marginea patului, canapelei sau mesei. Apoi, primii pași fără sprijin. 

Fiecare achiziție îl duce mai aproape de obiectele sau persoanele pe care dorește să le exploreze.

Statul în șezut fără sprijin, mersul de-a bușilea sau primii lui pași sunt nu doar achiziții motrice, ci și psihologice. Presupun un consum psihologic uriaș. Vrea și nu poate! Nu îi iese din primele încercări. Se frustrează repetat. Anxietatea de separare apare ca bornă absolut firească în procesul dezvoltării sale individuale. Așa că vei observa că bebelușul tău începe se manifeste diferit nu doar față de tine, ci și de ceilalți. Ori de câte ori dispari din câmpul său vizual, indiferent de motiv (fie că te apleci să culegi o scamă de pe covor, fie că ieși din încăperea în care el se află), bebelușul începe să plângă.

Toate aceste achiziții motrice implică salturi cognitive imense. Începe să înțeleagă relația cauză – efect: Dacă …, atunci… .

Kitul Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni) reprezintă un set de 48 de jocuri perfect configurate pentru a acoperi caracteristicile de vârstă și individuale ale bebelușului. Fiecare joc este prezentat sub forma unui card care conține atât descrierea modului de desfășurare, cât și o imagine reprezentativă specifică jocului. Astfel, vei ști exact cum să te joci.

Fiecare joc răspunde unor nevoi specifice de dezvoltare caracteristice bebelușului cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni.

Toate jocurile și activitățile pentru bebeluși inlcuse în kitul Stop.JOC sunt fundamentate în baza a 5 principii:

  1. Apropiere fizică și emoțională: Stimularea senzorială a bebelușului vine mai întâi de toate din inima ta, acolo unde iubirea își are lăcaș. De aceea, jocurile si activitățile pentru bebeluși sunt fundamentate pe principiul apropierii fizice și emoționale dintre părinte și copil.

  2. Predominanța emisferei drepte: Jocurile țin cont de dominanța funcțională a activității emisferei drepte a creierului. Sunt așadar, jocuri senzoriale.  Sunete, ritmuri muzicale, rime, imagini, forme, culori, mirosuri, arome, mișcări, dansuri, atingeri și emoții sunt puse în jocurile incluse în Kit Stop. JOC.

  3. Particularitățile psihomotrice individuale și de vârstă: Felul în care funcționează bebelușul cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni, achizițiile psihomotrice și bornele de dezvoltare specifice acestei vârste constituie reperele esențiale în baza cărora au fost configurate jocurile de stimulare senzorială a bebelușului cuprinse în kitul Stop.JOC.

  4. Nevoile bebelușului, părinților și relației părinți – bebeluși: Dimensiunile Theraplay ale parentingului sănătos

  • Structura: Jocurile și activitățile structurante conferă siguranță, reglare și organizare atât pentru bebeluș, cât și pentru părinte. Exemple de aspecte structurante folosite sunt: ritmul muzical, ritmul de dans/ balans/ mișcări, punctarea jucăușă prin chiote a startului în activități etc. Mesajul pe care îl primește copilul este: “Exista cineva mai mare și mai înțelept care are grijă de tine, deci relaxează-te. Ești în siguranță cu mine.”

  • Implicarea părintelui cu totul în joc, aspect care transmite mesajul: “Îmi place atât de mult să fiu Aici și Acum cu tine. Nu vreau să fiu în altă parte. Îmi place să fiu cu tine. E distractiv să fiu cu tine.” Bucuria trăita și împărtășită face ca implicarea să fie autentică.

  • Provocarea: Jocurile și activitățile bazate pe provocare conduc la sentimente de competență, încredere în sine și măiestrie, sprijinând impulsul bebelușului de a încerca mai mult, a îndrăzni mai departe, de a învăța lucruri noi în acelasi timp și oferindu-i suport pentru ca el să aiba succes. Activitățile sunt alese cu grijă, în concordanță cu nivelul de dezvoltare a copilului și a abilităților sale de a reuși: “Wow, uite ce poți face! Uită-te la tine! Ai reușit! Poți să o faci. Vei reuși.”

  • Grija: Activitățile aferente acestei dimensiuni îl ajută pe bebeluș să se calmeze și să se liniștească, oferind răspunsuri empatice pentru nevoia lui de confort și reasigurare. Atingerea este un ingredient esențial în cele mai multe experiențe hrănitoare. Din această categorie fac parte activități ca legănat, mângâiat, atins, masaj, toate ajutându-l pe copil să înțeleagă că este iubibil și că se poate baza pe celălalt să aibă grijă de el – “Ești în stare să ai grijă de mine. Pot conta pe tine.

  1. Conștientizare: Aici și Acum: A fi în contact cu tine, cu felul în care te simți și trăiești experiența jocului, cu corpul tău – cu cât de relaxat, încordat sau controlat se mișcă, cu gândurile și discursul tău intern și extern, la fel ca a fi în contact cu bebelușul tău – cu felul în care se simte, se mișcă și se exprimă sunt coordonatele esențiale ale oricărei relații sănătoase. În absența lor, derapajele spre o relație rănita și dureroasă între părinte și copil (indiferent de vârstă) pot interveni rapid.

Detalii și comenzi
Kitul Winter Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni) face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center – SC CREATIVE CHILDREN SRL.

PREȚ Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău: 90 lei.

Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau prin anticipat virament bancar. De locuiești în București, spiridușii Moșului vin cu sacul de cadouri pentru bebeluși direct la geamul tău și așează cu grijă kitul Stop.Joc în ghetele sau șosetele bebelușului.

Happy Together – Articole pentru alăptat în public

Dragă (viitoare) mami,

Să alăptezi încrezătoare și relaxată este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru bebelușul tău, pentru tine și relația voastră. Laptele matern este în fiecare moment perfect adaptat nevoilor fiziologice mereu în schimbare ale copilului tău. Odată cu elementele nutriționale transmise prin lapte, toate stările tale emoționale ajung la el. Entuziasmul, încrederea, optimismul, iubirea și fericirea ta, la fel ca și anxietatea, frustrarea, tristețea, rușinea sau furia ta sunt resimțite și trăite de bebelușul tău.

În brațele tale confortabile, sub privirea tandră, purtat de parfumul pielii tale și legănat de ritmul regulat al bătăilor inimii tale, savurează gustul laptelui matern. Este drept că nu întotdeauna experiența alăptării curge după acest scenariu și asta se întâmplă pentru că nu suntem la fel. Unele mame dintre noi au nevoie de mai mult timp pentru a se identifica cu rolul matern și pentru această dificultate pot fi responsabile o mulțime de motive întemeiate ca: relația cu propria mamă, abuzuri verbale, fizice ori sexuale, imaginea despre sine, tulburări psihologice, aspecte care pot necesita abordare psihoterapeutică sau/ și psihiatrică.

Mult mai multe mame sunt însă, cele care se simt atât de rușinate să alăpteze în public sub privirile celorlalți, încât fie se grăbesc spre mașină sau spre casă în timp ce copilul plânge de foame învățându-l lecția răbdării, fie folosesc ca alternativă biberonul cu lapte praf, fie se ascund stânjenite pe la colțuri de parcă ar fi pedepsite pentru ceva rău.

Dacă te simți jenată în a îți dezgoli sânul în public pentru a îți atașa bebelușul, daca îți vine să intri în pământ de rușine când bebelușul se joacă pe îndelete sub privirile celorlalți cu mamelonul umed și exacerbat de la atâta supt, optează pentru linia de articole pentru alăptat în public Happy Together by Motherhood Center. Folosind aceste articole, fie de tipul poncho-ului, fie de tipul șorțului de alăptare, cu siguranță că amândoi vă veți simți fericiți împreună.

Articole pentru alăptat în public Happy Together by Motherhood Center îți vor pemite să îți alăptezi cu eleganță și relaxare bebelușul oriunde, oricând, la cerere. Când bebeușului tău îi este foame, trebuie să mânânce fix în acel moment, nu mai tarziu!

Alăptatul este mai mult decat mâncare. Este relație, comunicare și emoție.

Să alăptezi este un act de dragoste!

 

cadouri pentru bebeluși
cadouri de sărbători