Cumpara

Jocuri pentru bebeluși: Kit Stop.JOC (bebeluși 1-5 luni/ 6-12 luni)

Kitul Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni) – este un set de 58 de carduri cu jocuri pentru bebeluși. Fiecare card conține atât explicarea detaliată a desfășurării unui joc, cât și imaginea lui grafică. Astfel, vei ști exact cum să te joci cu copilul tău.

jocuri pentru bebelusi

                                                                                                                                                              Jocurile pentru bebeluși Stop.JOC sunt configurate special pentru primele 5 luni de viață ale copilului, conform particularităților psihologice și fiziologice de vârstă. Ele acoperă integral procesul complex al stimulării senzoriale din prima jumătate din primul an de viață al copilului tău.

Fiecare experiență contează pentru starea de bine a bebelușului tău, care se amprentează la nivel cerebral, în interiorul sistemului memoriei sale implicite și care îl va însoți în viață.

Winter Stop.JOC conține 58 carduri cu jocuri minunate, clopoței veseli, eșarfă de mătase naturală de India, pene senzoriale colorate.

jocuri pentru bebelusi

jocuri pentru bebelusi

jocuri pentru bebelusi

Kitul Stop.JOC – 58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center – SC CREATIVE CHILDREN SRL.

jocuri pentru bebelusi

jocuri pentru bebelusi

Kitul Stop. Joc este un cadou fermecător pentru bebeluș și întreaga voastră familie pentru că îl ajută să se dezvolte psihomotric, stârnește chicote de bucurie și vă conectează într-un tot unitar.

jocuri pentru bebelusi

Detalii și comenzi Winter Stop.JOC 
(58 Jocuri pentru tine și bebelușul tău 1-5 luni)

Prețul kitului Stop.Joc se bucură acum, pentru o perioadă limitată de timp  (*** până pe 25 decembrie 2020) de o ofertă grozavă:
* 90 lei în loc de 150 lei

Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau anticipat prin virament bancar. Livrare gratuită pentru București. Kitul Winter Stop.Joc poate fi achiziționat direct de la sediul Motherhood Center - Aleea Solca nr. 8 (Eroii Revoluției).

Jocurile și activitățile sunt structurate să se desfășoare atât în diadă copil – părinte (mamă/ tată), cât și în format trianghiular (copil – ambii părinți), tocmai pentru a încuraja și susține deopotrivă implicarea fiecăruia și a ambilor părinți în construirea unei relații sigure și fundamentate pe iubire.

Toate activitățile au fost configurate, iar unele dintre ele selecționate și adaptate de Psih. dr Camelia Chețu (Psihoterapeut specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului si Familiei, cu formare în Theraplay® și Marschak Interaction Method, The Theraplay Institute USA și Psihoterapia Experiențial-Unificatoare) – creatoarea și coordonatoarea programelor de Stimulare Senzorială pentru Bebeluși din cadrul Motherhood Center, București.

Imaginile au fost realizate în cadrul Motherhood Center cu acordul explicit al persoanelor respective. Cardurile sunt de o calitate impecabilă, având colțurile rotunjite și fiind în întregime plastifiate pentru a putea fi folosite ulterior, ca jetoane în activitățile cu copiii.

Jocuri pentru bebeluși – KIT Stop. JOC (bebeluși 6-12 luni)

Kitul Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni) este o colecție de 48 de jocuri pentru bebeluși. Fiecare joc este prezentat sub forma unui card care conține atât descrierea modului de desfășurare, cât și o imagine reprezentativă specifică jocului. Astfel, vei ști exact cum să te joci.

Cele 48 jocuri pentru bebeluși sunt instrumente extrem de eficiente pentru susținerea dezvoltării copilului (6-12 luni).  Te ajută să răspunzi prin joacă nevoilor și particularităților specifice de dezvoltare din această perioadă. 

Începând cu vârsta de 6 luni, bebelușul se lansează într-o nouă serie de achiziții psihomotrice. Încearcă repetat pentru ca mai apoi să reușească să stea în șezut cu sprijin. Apoi, fără sprijin. Merge de-a bușilea spre obiectele care îi atrag atenția și pe care dorește să le exploreze. Stă în picioare mai întâi cu sprijin. Apoi, fără. Face primii pași mai întâi, cu sprijin – de mâinile tale, marginea patului, canapelei sau mesei. Apoi, primii pași fără sprijin. 

Fiecare achiziție îl duce mai aproape de obiectele sau persoanele pe care dorește să le exploreze.

Statul în șezut fără sprijin, mersul de-a bușilea sau primii lui pași sunt nu doar achiziții motrice, ci și psihologice. Presupun un consum psihologic uriaș. Vrea și nu poate! Nu îi iese din primele încercări. Se frustrează repetat. Anxietatea de separare apare ca bornă absolut firească în procesul dezvoltării sale individuale. Așa că vei observa că bebelușul tău începe se manifeste diferit nu doar față de tine, ci și de ceilalți. Ori de câte ori dispari din câmpul său vizual, indiferent de motiv (fie că te apleci să culegi o scamă de pe covor, fie că ieși din încăperea în care el se află), bebelușul începe să plângă.

Toate aceste achiziții motrice implică salturi cognitive imense. Începe să înțeleagă relația cauză – efect: Dacă …, atunci… .

Fiecare joc inclus în Kitul Stop. JOC răspunde unor nevoi specifice de dezvoltare caracteristice bebelușului cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni.

Detalii și comenzi
Kitul Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni) face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center – SC CREATIVE CHILDREN SRL.

În perioada 20 - 25 Decembrie 2020, prețul Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău de bucură de o ofertă minunată: 60 lei, în loc de 90 lei.Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau prin anticipat virament bancar. Pentru București, livrarea este gratuită.

În pântecele tale – CD audio meditații în sarcină

Playlist-ul cu meditații în sarcină incluse pe CD-ul „În pântecele tale” este un buchet de 7 piese unice în care se ascund resurse nebănuite ca relaxarea, calmul, încrederea şi speranţa. Prin ritmul lent și fascinant în care textul meditației ghidate curge pe suportul muzical compus special pentru aceste material, „În Pântecele tale” este mijlocul ideal de a plonja rapid şi cu destul de mare uşurinţă în cel mai viu şi adânc nivel al iubirii pentru copilul ce creşte în tine.

Să putem aduce o nouă viață pe Pământ este cu adevărat un dar incredibil pe care noi, femeile, l-am primit de la părinții noștri și îl dăm mai departe cu grijă și afecțiune. E drept că de-a lungul sarcinii, vor fi zile și zile. Zile în care vei simți noua viață în tine, în care fericirea te va purta pe aripile ei într-o stare de extaz, ca și când nicio altă femeie până la tine nu a mai trăit așa ceva. Vor fi și zile în care forțe obscure par să acționeze în corpul tău mișcându-te mai greu, zile cu greață și vărsături, zile în care imagini și întrebări fără răspuns îți inundă mintea ori emoții care te iau de-a valma. Vor fi poate și nopți în care mintea îți va aluneca în lumea coșmarurilor stranii și întunecate.

În plus, ritmul accelerat al vieții de zi cu zi cu sarcinile de serviciu, indiferent în ce domeniu ai profesa, cu întâmplările imprevizibile, analize medicale ori ecografii, dar și a grijii de a te asigura că faci totul pentru ca bebelușul tău să se dezvolte sănătos – să mănânci echilibrat, să nu mai fumezi, să nu mai consumi alcool, să te hidratezi adecvat, să dormi, să faci regulat mișcare etc., te poate agăța în prinsoarea lui fără a îți mai lăsa timp pentru a te apropia cu inima și gândul de copilașul tău. De câte ori nu am auzit gravide tânguindu-se că au fost atât de prinse cu diferite chestiuni că au și uitat peste zi ori zile în șir că sunt însărcinate și să se gândească la copilul care se dezvoltă înlăuntrul lor?!

Da, uneori, poate fi clar prea mult! Pentru orice gravidă! Chiar și pentru tine! Și cât de bine ți-ar prinde un clopoțel care să sune delicat în ureche pentru a te pune în contact cu  nevoia de a introduce un Stop! temporar pentru a te relaxa și a te pune în contact cu copilul pe care îl poți în uter. Colecția de meditații în sarcină În pântecele tale asta face! Te ajută să fii conștientă de tine și copilul tău, de voi în prezent. Fiecare meditație ghidată te va ajuta într-un mod unic, să te relaxezi și să îți descoperi resursele interioare necesare sarcinii și nașterii.

Prin colecția de meditații în sarcină În pântecele tale, iubirea ta alunecă spre copilul tău. Prin toate canalele posibile: corp, atingere, mișcare, gând, emoție, cuvânt.

Detalii și comenzi
"În pântecele tale" - CD audio cu exerciţii de relaxare meditaţie ghidată în sarcină cu suport muzical și corporal.
Autor text meditații: Dr. psih. Camelia Chețu
Voce: Dr. psih. Camelia Chețu
Muzica: Eduard Cârcotă
Înregistrări audio: Art Music
Grafica: Daniel Ilinca
Drepturi de autor: Motherhood Center by SC Creative Children SRL (timbru hologramă Oficiul Român pentru Drepturile de Autor)

Preț: 100 lei
Comenzi online: office@motherhood.ro, tel. 0721.608.096
CD-ul poate fi achiziționat direct din Motherhood Center.

 

 

meditații în sarcină
cadouri pentru bebeluși
jocuri pentru bebelusi