hero
Curs de puericultură
GRAVIDE, VIITORI PARINTI
Curs de puericultură

CURS PRACTIC DE PUERICULTURĂ - 13-14 Aprilie 2024, 09.30-12.00

   

    De ce curs de puericultură? Cele nouă luni de așteptare vor trece repede și în curând vă veți ține bebelușul în brațe pentru prima dată.  Are nevoie de voi siguri pe voi și echilibrați. Și, după cum bine știți, bebelușul vine fără instrucțiuni de folosire. O să primiți, cu siguranță, sfaturi și opinii, pentru că toată lumea se consideră în măsură să vă învețe. Nu uitați însă, că aveți nevoie de un specialist care să vă ajute să identificați reperele esențiale ale aventurii ce urmează să înceapă. În plus, la finalul cursului veți primi atestatul de puericultură, care vă aduce un concediu de 15 zile lângă copilul vostru.

     Alegeți să fiți pregătiți pentru a îi oferi toată grija, răbdarea și dragostea atât de importante pentru dezvoltarea lui sănătoasă. Participați la cursul interactiv de puericultură, prin care veți intra ca printr-un portal în lumea bebelușilor și proaspeților părinți.

Veți învăța într-un mod practic și realist care sunt particularitățile fiziologice ale nou-născutului, în ce fel funcționează diferit de noi adulții, cum să îl țineți în brațe, să îi schimbați scutecele, să îl hrăniți (alăptare), să îi faceți baie, toaleta de după baie, masaj, să îi descifrați plânsetul, să vă jucați și mai ales cum să răspundeți nevoilor sale de atașament.

  

 

Recomandat

 viitorilor părinți, bunicilor și bonelor

care își doresc să se pregătească consistent practic și informațional în ceea ce privește îngrijirea bebelușului!


 

 

CURS PRACTIC DE PUERICULTURĂ* (durata 5 ore/ weekend)

13-14 Aprilie 2024/ orele 09.30 – 12.00

 


* Cu acordarea atestatului de puericultură pentru tați în conformitate cu prevederile Legii 210/1990!


 

Structură tematică:

 

– Particularitățile fiziologice ale nou-născutului: În ce fel bebelușul funcționează diferit de noi, adulții? Care sunt semnalele de alarmă privind starea bebelușului?
– Manevrarea nou-născutului: Cum îl ținem pe bebe în brațe
– Schimbatul nou-născutului: scutecul de unică folosință
– Îmbrăcatul și dezbrăcatul nou-născutului
– Baia și toaleta de după baie
– Hrănirea nou-născutului
– Relația cu nou-născutul: Principii și jocuri de stimulare senzorială a bebelușului – Cum ne jucăm cu bebelușul astfel încât să crească în siguranță emoțională și să își dezvolte cât mai eficient potențialul de care dispune? Depresia post-partum: Mit sau realitate?!

 

 Durată curs: 5 ore – structurate în două întâlniri a câte 2h jumătate: sâmbătă și duminică (orele 09.30 – 12.00)

 Preț: 190 lei/ persoană, 220 lei/ cuplu

 

Întreaga structură tematică este abordată într-o manieră dinamică, interactivă și foarte practică! 




Traineri

Dr. Amelia Dan

Medic Pediatru

Camelia Chețu

Dr. Psiholog/ Psihologie Prenatală & Postnatală/ Lector Univ. Asoc. Facultatea de Psihologie/ Reviwer Journal of Reproductive and Infant Psychology

CONTACTEAZA-NE

Completeaza acest formular de contact, iar noi vom reveni catre tine in decurs de 24 ore.