Despre noi

Întrebați fiind ce își doresc cel mai mult ca proaspeți părinți, invariabil aceștia răspund: mult somn și un manual cu instrucțiuni de utilizare. Telefoane, televizoare, frigidere, computere – pe toate le achiziționam cu tot cu instrucțiuni de utilizare.

Deschidem manualul de instructiuni, mergem la pagina care ni le reda in limba materna sau limba pe care o stapanim cel mai bine si incepem sa facem setarile recomandate. Dupa cateva minute, produsul respectiv isi indeplineste perfect toate functiile.

Cum ramane insa cu: Cum sa-ti cresti bebelusul?

Ce sa faci si ce sa nu faci? De unde sa incepi si la ce trebuie sa fii neaparat atent?

La MotherHood Center te poti initia cu succes in profesia de parinte. Echipa noastra de specialisti in gimnastica gravidei, masajul prenatal/postnatal, gimnastica si masajul bebelusului, cursul de puericultura, de pregatire pentru nastere, curs Lamaze, de acordare de prim ajutor copiilor te vor sustine in demersul descoperirii si devenirii tale ca parinte increzator.

Stii…, momentul in care devii parinte, devii de fapt om de arta. Oamenii de arta au viziune. Si pasiune. Sculpteaza si creeaza. Iau putin de aici si pun dincolo. Nu stiu exact intotdeauna cum sa faca, dar se lasa condusi de instinct pentru ca in final sa dea contur la ceva ce nimeni nu a mai vazut.

Ca parinte te poti compara cu un om de arta. Asadar, pune pasiune, cauta sa ai viziune, increde-te in instinctele tale si participa la programele MotherHood Center. Vei sculpta si crea astfel, caracterul si viitorul unei valoroase piese vii de arta – Copilul tau.

Începând cu 01.11.2018, plata serviciilor Motherhood Center by Creative Children SRL se efectuează EXCLUSIV prin VIRAMENT BANCAR.

Detalii & info: office@motherhood.ro, tel. 0721 608 096