Vrei să ai un copil deștept, fericit, sănătos și echilibrat? Vrei, nu-i așa?            Pentru asta este nevoie să cunoști particularitățile sale de dezvoltare și să interacționezi cu el ținând cont de ele.

Pe scurt, din mediul intrauterin până la vârsta de 3 ani, dintre cele două emisfere cerebrale ale sale, dominantă este cea dreaptă. Emisfera cerebrală dreaptă operează cu un instrumentar specific: emoție, atingere, ritm, mișcare, rimă, culoare, sunete și mirosuri. Așadar, pentru a crește fericit, sănătos și echilibrat, trebuie să faci uz de toate aceste intrumente într-un mod simplu și jucăuș.

jocuri pentru bebelusi

Așa a apărut și a fost dezvoltat de către o echipă de specialiști (psihologi, pediatri, kinetoterapeuți, părinți și bebeluși) în 2015 Kit-ul Stop Joc.

jocuri pentru bebelusi

Kitul Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni) – este un set de 58 de carduri cu jocuri pentru bebeluși. Fiecare card conține atât explicarea detaliată a desfășurării unui joc, cât și imaginea lui grafică. Astfel, vei ști exact cum să te joci cu copilul tău.

                                                                                                      jocuri pentru bebelusi                                                       Jocurile pentru bebeluși Stop.JOC sunt configurate special pentru primele 5 luni de viață ale copilului, conform particularităților psihologice și fiziologice de vârstă. Ele acoperă integral procesul complex al stimulării senzoriale din prima jumătate din primul an de viață al copilului tău.jocuri pentru bebelusi

Fiecare experiență contează pentru starea de bine a bebelușului tău, care se amprentează la nivel cerebral, în interiorul sistemului memoriei sale implicite și care îl va însoți în viață.

 

Kit Stop.JOC conține 58 carduri cu jocuri minunate, clopoței veseli, eșarfă de stimulare senzorială, pene senzoriale colorate și playlist plin de ritm și viață.

jocuri pentru bebelusi

Kitul Stop.JOC – 58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center.

jocuri pentru bebelusi

Kitul Stop. Joc este un cadou fermecător pentru bebeluș și întreaga voastră familie pentru că îl ajută să se dezvolte psihomotric, stârnește chicote de bucurie și vă conectează într-un tot unitar.

jocuri pentru bebelusi

 

Detalii și comenzi Kit Stop.JOC 
(58 Jocuri pentru tine și bebelușul tău 1-5 luni)

Preț: 150 lei

Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau anticipat prin virament bancar. Livrare gratuită pentru București. Kitul Stop.Joc poate fi achiziționat direct de la sediul Motherhood Center - Aleea Solca nr. 8 (Eroii Revoluției).

Jocurile și activitățile sunt structurate să se desfășoare atât în diadă copil – părinte (mamă/ tată), cât și în format trianghiular (copil – ambii părinți), tocmai pentru a încuraja și susține deopotrivă implicarea fiecăruia și a ambilor părinți în construirea unei relații sigure și fundamentate pe iubire.

jocuri pentru bebelusi

jocuri pentru bebeluși

Toate activitățile au fost configurate, iar unele dintre ele selecționate și adaptate de Psih. dr Camelia Chețu (Psihoterapeut specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului si Familiei, cu formare în Theraplay® și Marschak Interaction Method, The Theraplay Institute USA și Psihoterapia Experiențial-Unificatoare, Asist. Univ. Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București) – creatoarea și coordonatoarea programelor de Stimulare Senzorială pentru Bebeluși din cadrul Motherhood Center, București.

joacă pentru bebeluși

jocuri pentru bebelusi

Imaginile au fost realizate în cadrul Motherhood Center cu acordul explicit al persoanelor respective. Cardurile sunt de o calitate impecabilă, având colțurile rotunjite și fiind în întregime plastifiate pentru a putea fi folosite ulterior, ca jetoane în activitățile cu copiii.

Despre: Admin

Motherhood Center Team office@motherhood.ro