• Argument atelier Nani, nani, puiul mamii! Atelier de ajutat bebeluşii să adoarmă lin şi uşor

Cei mai mulți părinți se plâng de problemele de somn pentru bebeluși. Odată ce bebelușul se naște, începe - pentru mulți părinți, o întreagă aventură cu somnul.

Fie bebelușul adoarme greu, fie se trezește din somn frecvent, atât ziua, cât și noaptea, fie nu doarme ziua, dar doarme noaptea, deși este foarte mic. Când nu doarme, știm cu toții ce urmează: Nici lui și nici părinților săi nu le mai convine absolut nimic. Devin mai reactivi, mai irascibili, tonul verbal capătă nuanțe mai dure și nerăbdătoare, gesturile și atingerile își pierd din blândețe. Toată lumea din casă funcționează la 230V!

Poate că îți sună deja cunoscut, poate că și tu ești extenuată și ai nevoie de un pic de timp doar pentru tine. În plus, acum pentru că deja e toamnă și este mai răcoare, ziua mai scurtă, noaptea mai lungă, pot apărea schimbări vizibile în ceea ce privește somnul. Poate că nouă, adulților, ni se par normale aceste schimbări, dar bebelușii încă nu au formată această experiență și devin mai agitați, pentru că nu își dau seama de ce li se întâmplă toate acestea! Și plâng, și se agită, și nu mai dorm, și nu mai au chef să mănânce, și tu nu știi ce să mai faci!

Vestea cea bună este:  La Motherhood Center găsești soluții care te ajută fix când ai nevoie!

Nani, nani, puiul mamii! - este cel mai nou atelier destinat bebelușilor (1 lună - 1 an) marca Motherhood Center în care vei învăța strategii concrete, atingeri și mișcări eficiente pe care le poți pune îndată în practică ori de câte ori ai nevoie să îl ajuți pe copilașul tău să se relaxeze și să adoarmă. Este un atelier interactiv, funcțional, aplicativ, fundamentat pe principiul Learning by Doing și are în centrul său practici validate specifice reflexoterapiei pentru bebeluși.

 

De ce reflexoterapie? poate te întrebi. Ei bine, două argumente sunt aici imbatabile: unul se referă la importanța atingerii și contactului fizic, iar celălalt se referă la resursele speciale amprentate în talpa copilului, încă din primele sale zile de viață. Știai că talpa lui conține tot atât de multe și importante zone receptive ca gura sau palmele lui?

Iată mai exact, ce vei descoperi, exersa și deprinde în cadrul atelierului Nani, nani, puiul mamii!:

  • care sunt punctele reflexe din talpa bebelușului, specifice relaxării și adormirii lui;
  • care este presiunea adecvată a atingerilor tale pe talpa lui;
  • cum și când să aduci atingerea reflexoterapeutică în relație cu copilașul tău.

Detalii organizatorice Nani, nani, puiul mamii!

  • Participarea bebelușului este absolut necesară.
  • Atelierul se adresează bebelușilor cu vârste cuprinse între 1 lună și 1 an.
  • Din nevoia asigurării celor mai înalte exigențe specifice participării bebelușilor la acest atelier, grupul va fi format din maximum 4 mămici/ tătici și bebelușii lor.
  • Preţ- atelier: 80 lei
  • Înscrierile se fac telefonic la 0721 608 096, email office@motherhood.ro sau direct prin formularul de înscriere online Înscrie-te!

La final, vei primi informații utile pentru un bebe odihnit, precum și suportul de curs cu punctele reflexe necesare calmării sistemului nervos și explicații legate de reflexoterapie.

Preț: 80 Lei

Instructor:Ioana Teodorescu
Specialist reflexoterapie pentru bebeluși