Masajul prenatal face sarcina mai ușoară. Masajul pentru gravide te ajută să te simți considerabil și rapid mai bine fizic și emoțional în timpul sarcinii.

 Dacă ar fi să edităm o listă cu drepturile gravidei, în mod sigur pe prima poziție am trece Masaj Prenatal. Cunoscând impactul sarcinii asupra organismului matern, precum și nevoia acută de relaxare fizică și emoțională, convingerea noastră este că orice gravidă are dreptul la masaj prenatal. Pe măsură ce sarcina avansează și fătul se dezvoltă, volumul uterului crește cu rapiditate și ajunge până la finalul perioadei prenatale cel mai mare organ din corpul gravidei. O dată cu această dinamică a volumului uterului, au loc numeroase alte mutații fiziologice: vezica urinară, intestinele, stomacul sunt cu toate presate, iar coloana vertebrală susține o greutate corporală din ce în ce mai mare. Prin urmare, în sarcină, corpul gravidei trebuie să se adapteze frecvent și rapid acestor schimbări, ceea ce aduce cu sine o stare de oboseală și dureri la nivelul spatelui sau membrelor.

 Prin masaj prenatal, amplitudinea acestor disconforturi specifice sarcinii scade și starea de bine fizică și emoțională se instalează rapid. Și da! în ciuda implicațiilor fiziologice specifice, sarcina chiar poate fi savurată! Tu cum ai vrea să trăiești sarcina?

Pentru masajul gravidei folosim uleiurile special configurate entrua această perioadă din renumita și îndrăgita gamă Weleda. Vrei să îți faci o programare la masaj prenatal? Programările pentru masaj prenatal se fac telefonic la 0721 608 096 sau online - email: office@motherhood.ro sau direct prin formularul de înscriere online Înscrie-te!      
Care sunt prețurile pentru masaj prenatal la Motherhood Center?
  • 1 ședință masaj prenatal/ 50 minute/ 135 lei
  • 4 ședințe masaj prenatal/ 90 minute/ 500 lei
Regulament prenatal:
  • IMPORTANT! Abonamentele de Masaj Prenatal de 4 ședințe beneficiază de VALABILITATE de 30 zile lucrătoare.
  • Pentru o bună organizare, în cazul în care din diferite motive nu reușiți să ajungeți la o ședință de masaj prenatal programată, vă rugăm să ne anunțați cu 20 ore înainte, în caz contrar ședința va fi anulată și se va considera efectuată.
Care sunt prețurile pentru masaj prenatal la Motherhood Center?
  • 1 ședință masaj prenatal/ 50 minute/ 135 lei
  • 4 ședințe masaj prenatal/  540 lei

Instructor:Kinetoterapeut Elena Tengher
Tengher Elena- Kinetoterapeut Facultatea de Kinetoterapie (Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport)