Cum decurg sedintele de Masaj postnatal la MotherHood Center?

Departe de trafic, de zgomot si agitatie, la MotherHood Center masajul gravidei se face pe tonalitati de jazz, blues si ragtime, intr-o incapere calduroasa, mobilata in accente clasic-elegante. Cremele si uleiurile folosite sunt 100% naturale din migdale vitaminizat cu citrice de Sicilia, trandafir sicilian, avocado, jojoba, masline, sambure de strugure hidratand pielea gravidei, dandu-i o noua vigoare si catifelare infinita.

Pentru gravidele cu edeme, MotherHood Center ofera impachetari Cryo cu menta pentru a favoriza drenajul si dinamiza circulatia sangelui, oferind senzatia de picioare usoare.

Singurul tau rol este acela de a te relaxa sub mainile specialistului !!!!

Pret masaj prenatal / postnatal:

Numar sedinte Pret
1 sedinta 70 RON
4 sedinte 250 RON
8 sedinte 460 RON

Pachete

Prenatal Mix*

Postnatal Mix**

Masaj Postnatal mami + Masaj/ Gym bebe
1 sedinta gym + masaj: 100 lei   4 sedinte gym +  masaj: 360 lei   8 sedinte gym +  masaj: 640 lei 1 sedinta gym +  masaj: 120 lei   4 sedinte gym +masaj: 420 lei   8 sedinte gym +  masaj: 720 lei
*Sedintele de gimnastica si masaj se pot face in aceeasi zi, in ordinea dorita **Sedintele se pot efectua: - simultan - ca tu si bebe sa va relaxati impreuna - succesiv - fie in aceeasi zi sau in zile diferite in zilele cu program de gimnastica pentru bebelusi.
Preturi valabile incepand cu 15 Mai 2014 *** Abonamentele au valabilitate de 40 de zile calendaristice. In cazul in care nu reusiti sa veniti la toate sedintele din abonament, acestea nu se pierd ci le puteti folosi intr-un nou abonament pe care il faceti la noi la centru. Reprogramarea sedintelor se face cu minim 6 ore inaintea sedintei, in caz contrar sedinta bifandu-se ca fiind efectuata.
Instructor:Madalina Ciuca
Kinteoterapeut, Specialist Gimnastica Prenatala si Postnatala, Instructor Dans
Instructor:Andreea Dumitrache
kinetoterapeuti specalizati in kinetoterapia prenatala si postnatala