Mențiuni specifice: Gimnastica Prenatală - Siguranța Gravidei- Pandemie Coronavirus:
- în această perioadă, programul de gimnastică pentru gravide este accesibil doar în format individual;
- de-a lungul ședințelor de gimnastică prenatală se impune respectarea distanței de 2 metri;
- obligativitatea purtării măștii de protecție de către personalul Motherhood Center;
- spațiul destinat programului de gimnastică pentru gravide este riguros aerisit și dezinfectat;
- echipamentul - saltele, gantere, mingi, benzi elastice - este igienizat corespunzător după fiecare utilizare.

La Motherhood Cen, poți accesa programul de:

 - gimnastică prenatală de grup (clasă) - vei întâlni alte gravide cu care te poți împrieteni împărtășindu-vă reciproc bucuria sarcinii de la o lună la alta, temerile privind nașterea, încântarea primelor cumpărături pentru bebe etc. Varianta de clasă se bucură de suport motivațional din partea grupului ajutându-te să fii perseverentă în a urma programul de gimnastică.

- gimnastică prenatală individuală - este ca și cum ai avea instructor personal. Această abordare este foarte apreciată în America, Europa și la foarte mare modă în rândurile vedetelor. Heidi Klum, Meg Ryan, Melanie Griffith, Claudia Shiffer sunt numai câteva dintre celebritățile mondene care au optat pentru gimnastica prenatală individuală. Confidențialitatea, atenția exclusiva a instructoarei, personalizarea programului de gimnastică sunt numai câteva dintre beneficiile acestei alternative.

Programul de Gimnastică Prenatală Individuală este recomandat mai ales gravidelor indiferent de numărul de săptămâni de sarcină, cu sau fără afecțiuni asociate ( ex: patologia coloanei vertebrale, diabet gestațional, etc.), gravidelor care se pregătesc pentru a doua naștere/ după o primă naștere prin cezariană (VBAC - Vaginal Birth After Cesarean) sau/ și gravidelor care se află în ultimele 6 săptămâni de sarcină și care se pregătesc pentru o naștere naturală.

Indiferent că se desfășoară într-o manieră individuală sau de grup, programul de gimnastică pentru gravide combină elemente din pilates, yoga, tehnici de respirație  și kinetoterapie.

Exercițiile de balans pelvian te familiarizează cu tehnicile de poziționare din travaliu care facilitează gravitația fătului și deschiderea pelviana, aspecte care se traduc în caz de naștere vaginală, printr-un travaliu mai ușor (ca intensitate a durerii) și mai scurt.

Exercițiile cu banda elastică, gantere ușoare și bastoane ajută la antrenarea și menținerea unei posturi corecte prin tonifierea întregului corp, în special a spatelui, bazinului, membrelor inferioare și superioare.

Atenția acordată în mod special respirației, exercițiile controlate și fluide sunt cel mai potrivite pentru corpul și spiritul tău în această perioadă minunată a vieții tale.

Vrei să îți faci o programare la clasele de gimnastică prenatală? 

Nimic mai simplu! Programările pentru clasele de gimnastică pentru gravide se fac telefonic la 0721 608 096 sau online - email: office@motherhood.ro ori direct prin formularul de înscriere online Înscrie-te!

Care sunt prețurile pentru gimnastică la Motherhood Center?

 • 1 ședință gimnastică prenatală/ 60 minute/ 40 lei
 • 4 ședințe gimnastică prenatală/ 60 minute/ 140 lei
 • 8 ședințe gimnastică prenatală/ 60 minute/ 240 lei.

 Care sunt prețurile pentru pachetele Prenatal Mix* (masaj prenatal & gimnastică gravide)?

 • 1 ședință masaj gravide + 1 ședință gimnastică gravide: 120 lei
 • 4 ședințe masaj gravide + 4 ședințe gimnastică gravide: 400 lei
 • 8 ședințe gimnastică prenatală + 8 ședințe masaj prenatal: 700 lei
 • Ședințele de gimnastică și masaj pentru gravide se efectuează în aceeași zi, în ordinea dorită.

Regulament gimnastică prenatală Motherhood Center:

 • Pentru a urma programul de Gimnastică Prenatală Motherhood, este necesar avizul medical. Așadar, te rugăm să soliciți asigurări din partea medicului obstetrician că nu ai interdicții privind exercițiul fizic.
 • Dacă nu ai mai urmat alte programe de mișcare, sport etc., informeaz-o pe instructoarea noastră.
 • Pentru o bună organizare, reprogramarea ședințelor se face cu minimum 6 ore înainte, în caz contrar ședința considerându-se ca fiind efectuată.
 • IMPORTANT! Abonamentele de Gimnastică Prenatală de 4 ședințe beneficiază de VALABILITATE de 30 zile lucrătoare, iar cele de 8 ședințe de 45 zile lucrătoare.
 • În cazul în care din diferite motive nu reușești să ajungi la toate ședințele din abonament, vestea bună este că acestea nu se pierd, ci le poți folosi într-un nou abonament plătit la Motherhood Center.

Prețuri Gimnastică Prenatală - Ședințe de grup

1 ședință/ 40 Lei 4 ședințe/ 140 Lei 8 ședințe/ 240 lei

Prețuri Gimnastică Prenatală - Ședințe individuale

1 ședință/ 60 Lei 4 ședințe/ 220 Lei 8 ședințe/ 350 Lei

Instructor:Elena Tengher
Kinetoterapeut