La Motherhood Cen, poți accesa programul de:

 - Gimnastică prenatală de grup (clasă):  Exercițiile de gimnastică prenatală capătă o notă aparte atunci când le execuți alături de alte gravide. Pe cât este de unică experiența sarcinii, pe atât de socială este deopotrivă această perioadă din viața ta. În grup, energia, ritmul, coordonarea, efortul și suportul motivațional reciproc te ajută să fii și mai perseverentă în a urma programul de gimnastică.

- Gimnastică prenatală individuală/ Kinetoterapie este recomandată gravidelor indiferent de numărul de săptămâni de sarcină, care prezintă afecțiuni asociate și/ sau nevoi psihologice speciale ca de ex.: patologia coloanei vertebrale, diabet gestațional, depresie și anxietate, dar și gravidelor care se pregătesc pentru naștere naturală. Gimnastica individuală implică un program personalizat și individualizat de exerciții și posturi din kinetoterapie, Yoga, Pilates, precum și tehnici Lamaze.

Indiferent că se desfășoară într-o manieră individuală sau de grup, programul de gimnastică pentru gravide combină elemente din pilates, yoga, tehnici de respirație  și kinetoterapie.

Exercițiile de balans pelvian te familiarizează cu tehnicile de poziționare din travaliu care facilitează gravitația fătului și deschiderea pelviana, aspecte care se traduc în caz de naștere vaginală, printr-un travaliu mai ușor (ca intensitate a durerii) și mai scurt.

Exercițiile cu banda elastică, gantere ușoare și bastoane ajută la antrenarea și menținerea unei posturi corecte prin tonifierea întregului corp, în special a spatelui, bazinului, membrelor inferioare și superioare.

Atenția acordată în mod special respirației, exercițiile controlate și fluide sunt cel mai potrivite pentru corpul și spiritul tău în această perioadă minunată a vieții tale.

Vrei să îți faci o programare la clasele de gimnastică prenatală? 

Nimic mai simplu! Programările pentru clasele de gimnastică pentru gravide se fac telefonic la 0721 608 096 sau online - email: office@motherhood.ro ori direct prin formularul de înscriere online Înscrie-te!

Care sunt prețurile pentru clasele gimnastică prenatală în GRUP la Motherhood Center?

  • 1 ședință gimnastică prenatală/ 60 minute/ 60 lei
  • 4 ședințe gimnastică prenatală/ 60 minute/ 220 lei

 Care sunt prețurile pentru clasele de gimnastică prenatală INDIVIDUAL?

  • 1 ședință masaj gravide: 90 lei
  • 4 ședințe masaj gravide: 330 lei

Regulament gimnastică prenatală Motherhood Center:

  • Pentru a urma programul de Gimnastică Prenatală Motherhood, este necesar să soliciți asigurări din partea medicului obstetrician că nu ai interdicții privind exercițiul fizic.
  • Dacă nu ai mai urmat alte programe de mișcare, sport etc., informeaz-o pe instructoarea noastră.
  • Pentru o bună organizare, reprogramarea ședințelor se face cu minimum 6 ore înainte, în caz contrar ședința considerându-se ca fiind efectuată.
  • IMPORTANT! Abonamentele de Gimnastică Prenatală de 4 ședințe beneficiază de VALABILITATE de 30 zile lucrătoare. ANULAREA ședinței de gimnastică se poate efectua cu 20 ore înaintea orei la care era inițial programată, în caz contrar se va considera efectuată.
  • În cazul în care din diferite motive nu reușești să ajungi la toate ședințele din abonament, vestea bună este că acestea nu se pierd, ci le poți folosi într-un nou abonament plătit la Motherhood Center.

Prețuri Gimnastică Prenatală - Ședințe de grup

1 ședință/ 40 Lei 4 ședințe/ 140 Lei 8 ședințe/ 240 lei

Prețuri Gimnastică Prenatală - Ședințe individuale

1 ședință/ 60 Lei 4 ședințe/ 220 Lei 8 ședințe/ 350 Lei

Instructor:Elena Tengher
Kinetoterapeut Instructor Pilates & Yoga