Cele mai recente studii americane în domeniul îngrijirii bebelușului și copilului mic (American Academy of Pediatrics) demonstrează că obiceiurile sănătoase se dobândesc la o vârstă cât mai fragedă și că așa cum mănâncă, cum doarme și face baie, este bine ca mișcarea să facă parte din rutina programului copilului tău!

Îndată ce bebelușul împlinește vârsta de o lună de viață, se poate alinia și mai bine la startul pentru o viață cât mai sănătoasă, antrenându-se regulat prin programul Baby Gym – MotherHood Center, alături de un instructor personal specializat în gimnastica bebelușului cu peste 10 ani experiență în domeniu.

Bebelușul tau crește și se dezvoltă rapid de la o lună la alta. Îți strânge degetul în mâna lui mică, delicată și fermă în același timp, încearcă să își ridice capul, să se întoarcă de pe o parte de alta, să apuce și să exploreze jucăriile, să meargă de-a bușilea, să se ridice în picioare, să meargă etc. Fiecare achiziție este realizată numai și numai atunci cand bebelușul este pregătit. În tot acest șir rapid și intens de achiziții motrice, punctul constant de referință este propriul sau corp.  De aceea, primul pas pentru tine ca părinte este acela de a îi face cunoștință cu propriul său corp.

Programul Gimnastica Bebelușului este un program personalizat, creat special pentru bebeluși, urmărind dezvoltarea sa neuro-motorie, starea de sănătate, dispoziția pentru miscare, precum și capacitatea de adaptare la efort!

Programul Individual: Kinetoterapeutul configurează și desfășoară un program de susținere și dezvoltare motrică personalizat bebelușului tău în funcție de particularitățile sale de vârstă și cele individuale. În acest format, după caz, puteți opta și pentru ședinte de kinetoterapie pentru tratarea unor afecțiuni specifice bebelușilor precum: tal valg, tal var, platfus, torticolis, hipotonie musculară, întârziere în dezvoltarea motrică.

Kinetoterapeutul lucrează doar cu bebelușul tău, acordându-i atenție exclusivă.

Variantă: Kinetoterapeutul te învață pe tine, parinte, tehnici, manevre, exerciții și activități pentru stimularea motrică și gimnastica bebelușului.

Programul de grup: Kinetoterapeutul configurează și desfășoară program de susținere și dezvoltare motrică pentru grupuri formate din 3-4 bebeluși însoțiți și ajutați de părinții lor, în funcție de particularitățile lor de vârstă.

Indiferent de forma sa de desfășurare, programul de Gimnastică a bebelușului îmbină muzica, mișcarea, ritmul, distracția, grija și provocarea, toate perfect armonizate sub forma jocului și nu a procedurilor standard specifice kinetoterapiei.

În funcție de vârsta și nevoile bebelușului, sesiunile de gimnastică pot avea o durată de 30 minute, respectiv 50 minute.

Sesiune individuală (50 min): 90 lei
Abonament 4 sesiuni individuale (50 min): 320 lei
Abonament 8 sesiuni individuale (50 min): 600 lei

Instructor:Mădălina Ciucă
Kinetoterapeut