Hainele sunt elemente pe care cu toții – femei și bărbați, le folosim pentru a ne exprima identitatea. Noi, femeile, le alegem și purtăm strâns legat de cum ne simțim și de cum vrem să ne simțim în viața de zi cu zi.

Prin imprimeu, textură, croială, hainele vorbesc așadar, limba emoțiilor.

Pentru noua colecție de poncho-uri Happy Together by Motherhood Center Bucharest,  dedicată tuturor femeilor – cu sau fără copii, texturile și imprimeurile au fost alese cu foarte multă grijă și atenție. Am selectat materiale textile ușoare și plăcute la atingere, unele dintre ele chiar cu perforații stilate permițând aerisirea continuă, toate având imprimeuri versatile și încântătoare.  Doar simțindu-le, atingându-le și văzându-le, emoția apare și te ia în brațe. Cu ele pe piele, te simți naturală, încrezătoare,  echilibrată, flexibilă, înțeleaptă, bogată, determinată și plină de iubire. Așa că le-am numit fix așa.

poncho

       Colecția de poncho-uri Happy Together nu e atât despre modă per se, cât despre cât putem noi, femeile, să fim așa cum simțim că suntem și că putem fi zi de zi în sarcină, după naștere, în timpul alăptării, în weekend, vacanță, acasă. Oriunde. Oricând. Dar nu oricum.

Happy Together!