Jocurile pentru bebeluși au un farmec aparte când se desfășoară în gașcă. Mai mulți bebeluși însoțiți de părinții lor sunt implicați simultan și în relații de reciprocitate în aceleași jocuri. Și nu orice jocuri. Ci jocuri perfect adaptate particularităților de vârstă la care se află, cum sunt cele cuprinse în Kit. Stop. JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău dezvoltate de Motherhood Center.

Puse în grup, jocurile și activitățile pentru bebeluși capătă un dinamism aparte. Mai întâi pentru că, și este absolut uimitor!, bebelușii interacționează într-un mod specific între el. Sar peste tatonările de la distanță direct la intimități îndrăznețe. Își bagă mâna în gura celuilalt, se cațără și trec unul peste celălalt fără să se deranjeze emoțional ca și când ar fi complici.

Un bebeluș are valoare stimul pentru alt bebeluș. Prinde mingea, abia pune mâna sau limba pe ea și gata! vine lângă el cel puțin un bebeluș care să i-o ia.

Intră un bebeluș în tunel, fără a mai fi intrat înainte. Brusc e urmat de ceilalți bebeluși (care nici ei nu au mai intrat anterior), dându-și parcă întâlnire în interiorul tunelului. E codul bebelușilor. Intru eu, hai și tu!

Dinamica relațiilor dintre bebeluși, ca și dintre mamele de bebeluși e una foarte hazlie și nestructurată, care îi alimentează cu doze concentrate de fericire. Acesta e motivul pentru care cel mai nou atelier de stimulare senzorială pentru bebeluși marca Motherhood Center se numește Happy Baby Series. Este în fapt, un modul compus din 4 întâlniri de joacă plină de energie și gălăgie.

Fiecare dintre cele 4 părți ale atelierului are o structură tematică diferită. Toate cele 4 întâlniri se vor desfășura de la început până la final în același format social – aceiași bebeluși & aceleași mămici. Jocurile incluse în Programul Happy Baby Series operează cu instrumentarul specific emisferei cerebrale drepte: mișcare și atingere, ritm, melodie și armonie,senzație și emoție, fiind perfect adaptate bebelușilor.
În fiecare dintre cele 4 sesiuni de joacă, spațiul Motherhood va fi luat la asalt de pași de dans, instrumente muzicale – tobe, xilofoane, boomwakers, eșarfe, cântece, mingi mari și mici, precum și jucării minunate. De la Motherhood se va pleca numai cu o doză zdravănă de fericire și prietenii frumoase în sufletul celor mari și celor mici.

Următoarea ediție va începe joi – 18 noiembrie 2017, iar toate detaliile organizatorice le poți afla pe office@motherhood.ro.