Ce este Happy Baby Series?

    Joacă pentru bebeluși: Happy Baby Series este un program by Motherhood Center destinat bebelușilor cu vârste cuprinse între 8 și 15 luni, în care urmărim vaccinarea lor cu doze optime de joacă și fericire.
Ca părinți, știm cu toții că în sezonul rece (toamna-iarna) nu ne este mereu la îndemână să creăm spații sigure de socializare și joacă pentru bebeluși.
Prin acest program de joacă pentru bebeluși ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare senzoriomotrică ale bebelușilor, de relaționare bucuroasă cu părinții lor, de socializare timpurie, precum și în întâmpinarea nevoilor mamelor de a întâlni și de a fi cu alte mame, totul într-un cadru cât mai cald și sigur.

    Cuvinte cheie Happy Baby Series: bucurie, energie, ritm, mișcare, muzică și socializare.

În ce constă Happy Baby Series?

    Programul de joacă pentru bebeluși este structurat în 4 sesiuni de joacă, organizate săptămânal, în aceeași zi, aceeași oră, cu același grup de bebeluși și mămici. În felul acesta, căutăm să configurăm un cadru cât mai sigur și previzibil din punct de vedere social pentru copii. În fiecare sesiune de joacă pentru bebeluși Happy Baby Series, sunt puse în scenă jocuri distractive perfect adaptate particularităților de vârstă ale bebelușilor.

  • În prima sesiune de joacă pentru bebeluși – numită și Round Day – mingile sunt cele care puse în joc, vor aduce zâmbete largi pe fața bebelușului tău și vor stârni râsete contagioase.

joacă pentru bebeluși

  • A doua sesiune de joacă pentru bebeluși – numită și Bring the noise Day – este dirijată de ritmul muzicii/ instrumentelor muzicale și improvizația ritmică. Folosim cântecele în combinații inedite: cântec și atingere, cântec și ritm, cântec și dans.

joacă pentru bebeluși

  • Pentru cea de-a treia sesiune de joacă pentru bebeluși – Peek-a-boo Day – am rezervat unul dintre cele mai vii jocuri pentru copii  și anume cel fundamentat pe principiul Apare și Dispare!

joacă pentru bebeluși

  • Cea de-a patra sesiune de joacă pentru bebeluși- Go, go, baby Day! – este spectaculoasă prin faptul că jocurile axate pe rezolvarea de probleme și depășirea obstacolelor introduse îți dezvăluie nu doar strategii originale de a îți stimula și încuraja copilul, ci și un bebeluș (al tău, desigur) care se angajează în jocuri din ce în ce mai îndrăznețe.

joacă pentru bebeluși

Care este atmosfera atelierului?

    Imaginează-ți 5 bebeluși împreună cu mamele/ tații lor într-o sală luminoasă, călduroasă și amenajată special pentru ei, cu un playlist jucăuș absolut adorabil (adus din USA), care răsună în fundal odată cu tonurile dulci ale copiilor și părinților. Pentru început, vom afla unii de la alții câte una, câte alta despre bebelușeală și părințeală. Ușor-ușor, alunecăm cu toții în lumea jocului.

    În fiecare dintre cele 4 sesiuni de joacă, spațiul Motherhood Center va fi luat la asalt de pași de dans, instrumente muzicale – tobe, xilofoane, boomwakers, eșarfe, cântece, mingi mari și mici, precum și jucării minunate. De la Motherhood se va pleca numai cu o doză zdravănă de fericire și prietenii frumoase în suflet.

Ce trebuie să știu pentru a participa la atelierul de joacă pentru bebeluși?

– Gașca Bebelușii Fericiți by Motherhood se va întruni o dată pe săptămână: respectiv în fiecare vineri, de la orele 12.30 la 13.30.
– Următoarea ediție începe miercuri 22 Noiembrie 2017, de la 12.30. Zilele de desfășurare vor fi: 22 Nov., 29 Nov., 4 Dec., 7 Dec. 2017.
– Gașca va fi formată din maximum 5 bebeluși însoțiți de mamele lor. Vârsta bebelușilor: 8 luni – 15 luni.
– Cost bilet pentru acest program: 220 lei/ toate 4 sesiuni de joacă.
– Participarea se face pe baza unei înscrieri pe care o poți face la telefon – 0721 608096 sau pe email office@motherhood.ro

Haideți la joacă!

Atențiune! Atențiune! Gașca bebelușilor fericiți intră în acțiune!