Zurgălăi. Ghirlande. Globuri strălucitoare. Miros de brad. De scorțișoară. De portocală proaspăt decojită. Povești și urători de iarnă. Joacă pe ritmul cântecelor de iarnă. Jocuri senzoriale de iarnă pentru dezvoltarea psihomotrică a bebelușului tău.

Grăbiți-vă! Ediția specială a atelierului de jocuri senzoriale Winter Senso Baby va începe curând. Ca în fiecare iarnă, în luna decembrie, la Motherhood, acest atelier este unul cu totul și cu totul aparte.

Snowflake, snowflake, snowflake
Falling, falling, falling..
On your head…
On your nose ….

 

stimulare senzorială pentru bebeluși

Într-un decor de desprins din casele în care răsună voioșia și vocile copiilor în vremea sărbătorilor de iarnă, atelierul clasic de jocuri senzoriale pentru bebeluși va sta sub puterea baghetei Iernii.

Vom aduce ritmul celor mai îndrăgite colinde și cântece de iarnă în lumea bebelușului.  Și nu oricum. Ci prin atingeri tandre puse pe corpul bebelușului în tandem cu ritmul muzical. Prin mișcări ritmice ale corpului. Prin dans. Corpul bebelușului va fi pus în mișcare de tempoul săltăreț al cântecelor de iarnă. Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge/ Are dor de ducă…

 

 

Apoi, bebelușul va cunoaște prin simțul magic al atingerii frumusețea iernii. Beteala, globuri colorate, steluțe, zurgălăi vor intra rând pe rând, prin jocuri senzoriale, pe ritm și rimă în lumea lui.

jocuri pentru bebeluși

Jocurile triunghiulare (pentru întreaga familie – mami, tati, bebe) îi vor ajunge exact acolo unde trebuie. În inimă. În minte. În corp.

jocuri pentru bebeluși

 

Jocurile de stimulare senzorială sunt fundamentate pe tehnicile Theraplay US care promovează dezvoltarea sigură a copilului în mijlocul familiei afectuoase. Structura, Grija, Provocarea și Implicarea sunt cei patru stâlpi Theraplay de susținere a jocurilor de stimulare senzorială incluse în atelierul Senso Winter Baby.

NB. Toate cadrele foto utilizate în acest material sunt proprietatea Motherhood Center by SC Creative Children și este interzisă preluarea și utilizarea lor fără acordul Creative Children.

Detalii organizatorice:

Program desfășurare atelier: Sâmbătă - 15 decembrie 2018, de la 10.30 la 11.45
Atelierul este configurat și se desfășoară cu dr psih. Camelia Chețu.
Participanți: La atelier pot participa bebelușii cu vârste cuprinse între 3- 7 luni, însoțiți de unul sau ambii părinți.
Locuri limitate: 6 bebeluși însoțiți de cei mai importanți adulți din viața lor (părinții)
Înscrieri: office@motherhood.ro
Preț: 100 lei.
Contravaloarea cursului se achită în avans prin transfer bancar numai după verificarea disponibilității locului pe email office@motherhood.ro sau telefon 0721 608 096.