Zurgălăi. Ghirlande. Globuri strălucitoare. Miros de brad. De scorțișoară. De portocală proaspăt decojită. Povești și urători de iarnă. Mișcări pe ritm de colinde.

Grăbiți-vă! Ediția specială a atelierului de stimulare senzorială Winter Senso Baby va începe curând. Ca în fiecare iarnă, în luna decembrie, la Motherhood, atelierul de stimulare senzorială pentru bebeluși este unul cu totul și cu totul aparte.

Snowflake, snowflake, snowflake
Falling, falling, falling..
On your head…
On your nose ….

stimulare senzorială pentru bebeluși

Într-un decor de desprins din casele în care răsună voioșia și vocile copiilor în vremea sărbătorilor de iarnă, structura celor 3 părți ale atelierului clasic de stimulare senzorială pentru bebeluși va sta sub puterea baghetei Iernii.

Detalii privind desfășurarea Winter Senso Baby – atelier de stimulare senzorială pentru bebeluși (1-5 luni)

* Constă în 3 sesiuni/ întâlniri (durată sesiune – 1 oră)

  • În prima parte (4 decembrie 2017), vom introduce ritmul celor mai îndrăgite colinde și cântece de iarnă. Și nu oricum. Ci prin atingeri tandre puse pe corpul bebelușului în tandem cu ritmul muzical. Prin mișcări ritmice. Prin dans. Corpul bebelușului va fi pus în mișcare de tempoul săltăreț al cântecelor de iarnă. Săniuța fuge, nimeni n-o ajunge/ Are dor de ducă…

stimulare senzorială pentru bebeluși

  • În cea de-a doua parte a atelierului de stimulare senzorială pentru bebeluși (7 decembrie 2017), bebelușul va cunoaște prin simțul magic al atingerii frumusețea iernii. Beteala, globuri colorate, steluțe, zurgălăi vor intra rând pe rând pe ritm și rimă în lumea lui.

stimulare senzorială pentru bebeluși

  • În cea de-a treia parte a atelierului (11 decembrie 2017), aromele iernii îl vor învălui discret, iar jocurile triunghiulare (pentru întreaga familie – mami, tati, bebe) îi vor ajunge exact acolo unde trebuie. În inimă. În minte. În corp.

stimulare senzorială pentru bebeluși

* Programul desfășurării atelierului de stimulare senzorială pentru bebeluși (1-5 luni)
partea I: 4 decembrie 2017, orele 12.30 – 13.30,
partea a II-a: 7 decembrie, orele 12.30 – 13.30,
partea a III-a: 11 decembrie, orele 12.30 – 13.30.

*Atelierul Winter Senso Baby se desfășoară în grup restrâns: 4 mămici cu bebelușii lor (1-5 luni).
*Preț: 200 lei
* Înscrieri, informații, alte detalii: AICI  sau office@motherhood.ro.