Cursul online de puericultură by Motherhood Center atrage tot mai mulți viitori părinți din toate orașele țării. Deși, acest curs a trecut de foarte puțină vreme în format online odată cu contextul pandemiei Covid-19, a fost primit de femeile însărcinate și partnerii lor cu multă încredere, deschidere și entuziasm. Convertirea structurii și modului de transmitere a informațiilor și practicilor specifice îngrijirii nou-născutului și sugarului din format offline în format online a adus o serie de provocări pentru echipa Motherhood. Ne bucurăm că am găsit soluții în timp real pentru a răspunde cât mai adecvat nevoilor viitorilor părinți, soluții aflate în continuu proces de optimizare.

Feedbackul pozitiv obținut în urma primelor ediții ale cursului online de puericultură din partea participanților a fost pentru noi nu doar un prim audit de calitate, ci și un factor motivațional de a continua dezvoltarea acestui curs.

atestat puericultura tati

După numai două ediții de curs online de puericultură by Motherhood Center, distribuția geografică a grupului de participanți este una deosebit de surprinzătoare. Începând cu a treia ediție a acestui curs online de puericultură, viitori părinți din mai multe orașe din România aleg acest curs. Astfel, gravide și viitori tați din Arad, Constanța, Iași, Bacău participă alături de cei din București la cursul online organizat de Motherhood Center.

Menționăm că în urma participării la acest format de curs, se acordă atestat de puericultură pentru tați conform prevederilor Legii concediului paternal 210/1999.

Calendarul cursului online de puericultură Motherhood poate fi accesat aici.