Oficial este iarnă și nerăbdarea plutește în aer! Vin sărbătorile al căror refren general este veselia în familie. Laolaltă.
Trăite cum trebuie, sărbătorile de iarnă ne pot imuniza repetat cu speranță, bunătate și bucurie. Pe noi toți. Mari și mici. Nou-născuți.

Fiecare oră ne apropie din ce în ce mai mult de cea dintâi sărbătoare a iernii. De sosirea lui Moș Nicolae! Pentru unii, cum este și pentru bebelușul tău, chiar este cea dintâi. Poate că peste ani, nu-și va aduce aminte de cadourile primite. Câți dintre noi ne aducem aminte de primele sărbători? De chipurile fericite ale părinților noștri sau de cadourile primite? Este oare acesta un motiv pentru care să nu ne bucuram împreună cu copiii noștri, încă din primele lor zile de viață, de Moș Nicolae sau Moș Crăciun?

cadouri pentru bebeluși

    În tradiția creștină, Crăciunul înseamnă a dărui. A dărui viață, speranță și tot ce altul are nevoie. În familia cu bebeluși, Crăciunul înseamnă a le dărui prezență, iubire, joacă.

cadouri de sărbători

    Ceea ce știm sigur este că fiecare experiență contează pentru starea de bine a bebelușului, care se amprentează la nivel celular și îl va însoți în viață. Da, poate că atunci când va fi mai mare, nu va ști să pună în cuvinte exact, detaliu cu detaliu, tabloul vieții de familie de sărbători din primul an. Le va asocia însă, cu familia și bucuria trăită cu toată ființa!!!

La începutul fiecărui sezon de iarnă, cele două kituri Stop.JOC – Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (pentru bebeluși 1-5 luni și 6-12 luni) sunt disponibile într-o ediție limitată.  Se reinventează într-o colecție specială de cadouri de sărbători – Winter Stop. JOC.

Kiturile sosesc la tine într-un ambalaj spectaculos în ton cu strălucirea sezonului.  Dincolo de cardurile cu jocuri originale, vei descoperi clopoței, pene colorate senzoriale, mingi etc. Este un cadou absolut fantastic pentru bebeluși. Pentru întreaga familie! Îi va ajuta să se dezvolte armonios și chicotele de bucurie vor răsuna în toată casa. Și cel mai important este că îi va ține împreună. Unii lângă alții. În bucurie și pace interioară.  Oricât de frig, de viscol și de mari ar  fi nămeții afară!

cadouri de sărbători

    Jocurile și activitățile incluse în kitul Stop.JOC  constau în 58 de carduri (Winter.Stop.JOC 1-5 luni) și 48 de carduri (Winter.Stop.JOC 6-12 luni) de jocuri și activități pentru bebeluși. Jocurile sunt configurate special pentru primele 12 luni de viață ale copilului, conform particularităților psihologice și fiziologice de vârstă. Ele acoperă integral procesul complex al stimulării senzoriale din prima jumătate din primul an de viață al copilului tău. Jocurile sunt prezentate deopotrivă, sub formă de text și imagine.

cadouri de sărbători

Cu Winter Stop.JOC mutăm distracția în interior. În casa și inima ta!

DETALII & COMENZI

Kitul Winter Stop.JOC - Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău face parte din Colecția de cadouri pentru bebeluși Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center - SC CREATIVE CHILDREN SRL.

Toate activitățile au fost configurate, iar unele dintre ele selecționate și adaptate de echipa Psih. drd Camelia Chețu (Psihoterapeut specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului si Familiei, cu formare în Theraplay® și Marschak Interaction Method, The Theraplay Institute USA și Psihoterapia Experiențial-Unificatoare) – creatoarea și coordonatoarea programelor de Stimulare Senzorială pentru Bebeluși din cadrul Motherhood Center, București. Multe dintre jocuri și activități pot fi adaptate cu succes pentru copiii cu vârstă mai mare și chiar pentru adulți, având o valoare terapeutică extrem de eficientă mai ales în lucrul cu traumele de atașament timpuriu.

     Prețuri:
- Winter Stop.JOC - 58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni): 150 lei
- Winter Stop.JOC - 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni): 90 lei
- Comandate împreună, cele două kituri pot fi achiziționate la prețul de 200 lei.
 Comenzile se primesc pe email: office@motherhood.ro sau la telefon 0721 608 096, plata se poate face numerar la livrare sau prin anticipat virament bancar. De locuiești în București, spiridușii Moșului vin cu sacul de cadouri pentru bebeluși direct la geamul tău și așează cu grijă kitul Stop.Joc în ghetele sau șosetele bebelușului.