Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact


Stop. Joc. Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau ( 1 - 5 luni ) / ( 6 - 12 luni)

Stop. Joc. Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau


kit stop joc kit stop joc kit stop joc kit stop joc kit stop joc kit stop joc kit stop joc

Kitul Stop.JOC - Jocuri si activitati pentru tine si bebelusul tau face parte din Colectia Happy Together, fiind produs marca MotherHood Center - SC CREATIVE CHILDREN SRL.

kit stop joc

Jocurile si activitati pentru tine si bebelusul tau sunt configurate atat pentru (1 -5 luni) cat si pentru ( 6 - 12 luni) si selectionate special pentru varsta mica, respectiv de la nastere pana la 6 luni, cat si de la 6 luni pana in primul an de viata, conform particularitatilor psihologice de varstă. Jocurile si activitatile incluse in ambele seturi sunt structurate pentru a acoperi integral procesul complex al stimularii senzoriale din primul an de viata al copilului tau.

Toate activitatile au fost configurate, iar unele dintre ele selectionate si adaptate de Psih. Camelia Chețu (Psiholog Clinician, Psihoterapeut specializat în Psihoterapia Copilului, Cuplului si Familiei, cu formare în Theraplay® si Marschak Interaction Method, The Theraplay Institute USA) – coordonatorul programelor de Stimulare Senzoriala pentru Bebelusi din cadrul Motherhood Center, Bucuresti. Multe dintre activitati pot fi adaptate cu succes pentru copiii cu varsta mai mare si chiar pentru adulti, avand o valoare terapeutica extrem de eficienta mai ales in lucrul cu traumele timpurii.

Scopul final al celor 58 Jocuri si activitati pentru tine si bebelusul tau (0 - 5 luni)/ 48 Jocuri si activitati pentru tine si bebelusul tau ( 6 - 12 luni) consta in crearea si dezvoltarea unei legaturi emotionale stranse intre parinte (sau alti adulti - bunici, bone) si copil prin trairea unor momente speciale, de joacă aducatoare de sensibilitate si bucurie, precum si prin sustinerea si incurajarea continua a dezvoltarii psihomotrice a copilului.

Stop.Joc - este un set de carduri cu jocuri si activitati pentru stimularea senzoriala a bebelusului mic. Cele 58 de carduri contin atat explicarea detaliata a desfasurarii jocurilor si activitatilor, cat si imaginea lor grafica. Astfel, tinerii parinti vor sti exact cum sa se joace cu copilul lor. In ceea ce priveste imaginile grafice prezentate, ele au fost realizate in cadrul Motherhood Center cu acordul foto al persoanelor respective.

kit stop joc

Cardurile sunt de cea mai buna calitate, fiind plastifiate astfel incat sa reziste cat mai mult si mai ales sa poata fi folosite si ca jetoane in activitatile cu copiii.

Jocurile si activitatile sunt structurate sa se desfasoare atat in diada copil - parinte (mama/ tata), cat si in format trianghiular (copil - ambii parinti). Imaginile grafice surprind cadre atat cu mame, cat si tati in plina actiune cu bebelusii lor, tocmai pentru a incuraja si sustine implicarea fiecaruia si a ambilor parinti in jocuri de stimulare senzoriala a copiilor.

Kitul Stop.JOC - Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau (0-6 luni) este prezent in 2 variante:

  • Stop. Joc - 58 Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau (0 - 5 luni), contine: 58 carduri dimensiuni 10/ 6,4 cm, instructiuni folosire, elemente din kitul de stimulare senzoriala (selectie pene colorate, materiale textile variate, jucarie lemn zanganitoare)
  • Stop. Joc - 48 Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau (6 -12 luni) contine 48 carduri dimensiuni 10/6,4 cm, , instructiuni folosire, elemente din kitul de stimulare senzoriala.

Preturi:

  • 150 lei / Stop. Joc 58 - Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau (0 - 5 luni)
  • 90 lei / Stop. Joc 48 - Jocuri si Activitati pentru tine si bebelusul tau ( 6 - 12 luni)

Din colectia Happy Together, alaturi de kitul Stop.JOC - 58 Jocuri si activitati pentru tine si bebelusul tau, face parte si linia de articole pentru alaptat in public Happy Together, care poate fi vizualizata accesand site-ul www.alapteazacustil.ro.

Produsele din colectia Happy Together pot fi achizitionate de la sediul Motherhood Center situat in Al. Solca nr. 8, sector 5, Bucuresti sau comandate online la email: office@motherhood.ro.

kit stop joc kit stop joc kit stop joc
Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011