Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact

MotherHood Center - Gimnastica prenatala

Galerie foto
Madalina Ciuca
Kinteoterapeut, Specialist Gimnastica Prenatala si Postnatala, Instructor Dans

Andreea Dumitrache
Kinetoterapeut si Specialist Gimnastica Prenatala
Program:
Program: Luni - Vineri

Exclusiv pe baza de programare telefonica
Inscrie-te la acest curs:

Modulul Gimnastica Prenatala din cadrul MotherHood Center reprezinta o combinatie unica de Stretching, Pilates, Gimnastica prenatala aerobica in pasi de dans cu miscari line si controlate pe o muzica ritmata, toate fiind bine dozate si avand efecte benefice asupra tonusului gravidei si fatului.

* Workout Ball: Iti aduci aminte cu cata bucurie te jucai cu mingea pe cand erai copil? Imagineaza-ti acum o minge imensa si confortabila cu care te poti juca antrenandu-ti intreaga musculatura si postura corecta a corpului. Exercitiile de balans pelvian te familiarizeaza cu tehnicile de pozitionare din travaliu care faciliteaza gravitatia fatului si deschiderea pelviana, aspecte care se traduc printr-un travaliu mai usor (ca intensitate a durerii) si mai scurt. Invatand ce exercitii si pozitii sa faci cu mingea, o poti lua cu tine la maternitate (acolo unde nu exista mingi) pentru a te insoti intr-un travaliu activ si dinamic dinaintea nasterii/ expluziei bebelusului.

* Light Fitness: Exercitiile cu banda elastica, gantere usoare si bastoane ajuta la antrenarea si mentinerea unei posturi corecte prin tonifierea intregului corp, in special a spatelui, bazinului, membrelor inferioare si superioare.

* Stretch & Tone Pilates: Pe masura ce bebe creste in burtica, centrul de greutate al corpului tau se modifica, ceea ce inseamna mai multa atentie pentru anumite miscari si aplecari. Schimbarile hormonale care se intampla acum, in timpul sarcinii, fac ca articulatiile si musculatura corpului tau sa capete mai multa elasticitate si flexibilitate. Atentia acordata in mod special respiratiei, exercitiile controlate si fluide sunt cel mai potrivite pentru corpul si sufletul tau in aceasta perioada minunata a vietii tale si nu numai.

La Motherhood Center, poti accesa sedinte individuale sau de grup de gimnastica prenatala.

* Alegand sedinte individuale, este ca si cum ai avea instructor personal. Aceasta abordare este foarte apreciata in America, Europa si la foarte mare moda in randurile vedetelor. Heidi Klum, Meg Ryan, Melanie Griffith, Claudia Shiffer sunt numai cateva dintre celebritatile mondene care au optat pentru gimnastica prenatala individuala. Confidentialitate, atentia exclusiva a instructoarei, personalizarea programului de gimnastica sunt numai cateva dintre beneficiile acestei alternative.

* In plus, in cadrul sedintelor de grup vei intalni alte gravide cu care te poti imprieteni impartasindu-ti bucuria sarcinii de la o luna la alta, temerile privind nasterea, incantarea primelor cumparaturi pentru bebe etc. Varianta de grup are si conotatii motivationale ajutandu-te sa fii perseverenta in a urma programul de gimnastica.

Daca pana in momentul in care te-ai decis sa faci gimnastica prenatala nu ai mai urmat alte programe de miscare, sport etc., informeaz-o pe instructoarea noastra. Iti va recomanda sa incepi cu 2 sedinte pe saptamana, optand pentru o structura lejera ca si intensitate a exercitiilor fizice. Ulterior, poti creste gradual numarul sedintelor de gimnastica/ saptamana, precum si intensitatea exercitiilor. Daca ai facut sport inainte, poti sa practici exercitii de intensitate moderata.

Pentru a urma programul de Gimnastica Prenatala Motherhood, te rugam sa soliciti asigurari din partea medicului obstetrician ca nu ai interdictii privind exercitiul fizic.

Programul de Gym Prenatal Motherhood este configurat si desfasurat de Teodora Alexandru - Kinetoterapeut, specializat in kinetoterapia prenatala/postnatala.


Pret gimnastica prenatala

I. Vrei sa participi in grup?
(4 - 5 gravide)
II. Vrei sa participi individual?

Doar tu cu instructorul? Iti va personaliza programul de exercitii exclusiv in functie de ritmul si nevoile tale
Program: 11:00 - 17: 00 ( L - V)
Numar sedinte Pret
1 sedinta 30 RON
4 sedinte 100 RON
8 sedinte 180 RON
Numar sedinte Pret
1 sedinta 50 RON
4 sedinte 180 RON
8 sedinte 320 RON

Recomandat:

* gravidelor indiferent de numarul de saptamani de sarcina, cu sau fara alte afectiuni ( ex: patologia coloanei vertebrale, diabet gestational, etc.)

* gravidelor care se pregatesc pentru a doua nastere, dupa o prima nastere prin cezariana (VBAC - Vaginal Birth After Cesarean)

* gravidelor care se afla in ultima 6 saptamani de sarcina si care se pregatesc pentru o nastere naturala.

Pachete gimnastica prenatala

Prenatal Mix*

1 sedinta gym + 1 sedinta masaj: 80 lei
4 sedinte gym + 4 sedinte masaj: 300 lei
8 sedinte gym + 8 sedinte masaj: 540 lei

Prenatal Mix individual

1 sedinta gym + 1 sedinta masaj: 100 lei
4 sedinte gym + 4 sedinte masaj: 360 lei
8 sedinte gym + 8 sedinte masaj: 650 lei
*Sedintele de gimnastica si masaj se pot face in aceeasi zi, in ordinea doritaPostnatal Mix**

Masaj Postnatal mami + Masaj/ Gym bebe
1 sedinta gym + 1 sedinta masaj: 80 lei
4 sedinte gym + 4 sedinte masaj: 300 lei
8 sedinte gym + 8 sedinte masaj: 540 lei
**Sedintele se pot efectua:
- simultan - ca tu si bebe sa va relaxati impreuna
- succesiv - fie in aceeasi zi sau in zile diferite in zilele cu program de gimnastica pentru bebelusi.

*** Abonamentele au valabilitate de 40 de zile calendaristice. In cazul in care nu reusiti sa veniti la toate sedintele din abonament, acestea nu se pierd ci le puteti folosi intr-un nou abonament pe care il faceti la noi la centru. Reprogramarea sedintelor se face cu minim 6 ore inaintea sedintei, in caz contrar sedinta bifandu-se ca fiind efectuata.
curs de puericultura

curs de puericultura

curs de puericultura

curs de puericultura

curs de puericultura

curs de puericultura

MotherHood Center - Labor Gym

Galerie foto
Madalina Ciuca
Kinteoterapeut, Specialist Gimnastica Prenatala si Postnatala, Instructor Dans

Andreea Dumitrache
Kinetoterapeut si Specialist Gimnastica Prenatala
Program:
Program: Luni - Vineri

Exclusiv pe baza de programare telefonica
Inscrie-te la acest curs:

Labor Gym - Gimnastica in travaliu

In timp ce programul de Gimnastica Prenatala iti pregateste corpul de la un trimestru la altul al sarcinii pentru a se adapta cat mai adecvat modificarilor crescande pe care le implica, programul Labor Gym sau Gimnastica in travaliu este unul special configurat pentru gravidele care isi doresc sa nasca natural. Este un program exclusiv focusat pe initerea, exersarea si deprinderea miscarilor si pozitiilor specifice fiecarui stadiu al travaliului si ale nasterii. Asta inseamna doar miscari si pozitii pe care le vei adopta odata cu inceperea contractiilor de travaliu. Pe ritmul bland al muzicii in acord cu explicatii detaliate, vom exersa diferite pozitii si miscari specifice care va vor ajuta, pe tine si copilul tau, sa treceti cat mai bine prin travaliu, facand din nastere un moment de confirmare si furnizare a increderii in tine, in el, in relatia voastra.

Cand te misti in travaliu, contractiile uterine devin mai eficiente. Cand schimbi pozitiile, oasele bazinului tau se misca, facand loc si mai mult copilului tau. Cand adopti posturi verticale, gravitatia il ajuta sa coboare. (Simkin P., & Ancheta R., 2005. The labor progress handbook (2nd ed.) Malden, MA: Blackwell Science)

Cand ai exersat in prealabil diferite pozitii si miscari specifice travaliului, esti mult mai increzatoare in a le folosi la timpul potrivit, la nasterea copilului tau.

Detalii organizatorice:

  • Acest program poate fi accesat la cerere incepand cu 30 de saptamani de sarcina si se poate desfasura atat individual, cat si in grup.
  • Pentru a participa, primul pas este acela de a te programa la telefon - 0721 608 096 sau pe email - office@motherhood.ro.
  • Programul este configurat de catre Educator prenatal Lamaze si 2 kinetoterapeuti specializati in Kinetoterapia prenatala si postnatala

Pret Labor Gym

I. Vrei sa participi in grup?
(4 - 5 gravide)
II. Vrei sa participi individual?

Doar tu cu instructorul? Iti va personaliza programul de exercitii exclusiv in functie de ritmul si nevoile tale
Program: 11:00 - 17: 00 ( L - V)
Numar sedinte Pret
1 sedinta 40 RON
4 sedinte 130 RON
8 sedinte 230 RON
Numar sedinte Pret
1 sedinta 60 RON
4 sedinte 200 RON
8 sedinte 350 RON


curs de puericultura

curs de puericultura

Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011