Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact

MotherHood Center - Gym / Kinetoterapie Bebe

Kinetoterapeut:

Andreea Dumitrache

Kinetoterapeut
Info gimnastica bebelus:
Program: Luni - Vineri

Exclusiv pe baza de programare telefonica
Inscrie-te la acest curs:

Cele mai recente studii americane in domeniul ingrijirii bebelusului si copilului mic (American Academy of Pediatrics) demonstreaza ca obiceiurile sanatoase se dobandesc la o varsta cat mai frageda si ca asa cum mananca, cum doarme si face baie, miscarea trebuie sa faca parte din rutina programului copilului tau!

Ca parinti, ne dorim cu totii ca fiul sau fiica noastra sa straluceasca prin incredere, sanatate, indemanare si energie in diferite activitati sportive, in detrimentul ferm al sedentarismului. Le proiectam imaginea pe partiile imaculate de ski, jucand volei pe plaje insorite, aruncand cu maiestrie la cosul de basket din curtea scolii sau chiar urcand trepetele podiumului olimpic.

Vestea buna este aceea ca indata ce bebe implineste varsta de 2 luni de viata, isi poate face debutul in pregatirea pentru maratonul unei vieti cat mai sanatoase, antrenandu-se regulat prin programul Baby Gym – MotherHood Center, alaturi de un instructor personal specializat in gimnastica bebelusului cu peste 10 ani experienta in domeniu.

curs de puericultura curs de puericultura

Programul Baby Gym este un program personalizat, creat special pentru copilul tau, urmarind dezvoltarea sa neuro-motorie, starea de sanatate, dispozitia sa pentru miscare, precum si capacitatea de adaptare la efort!

In cadrul programului Baby Gym puteti opta si pentru sedinte de kinetoterapie pentru tratarea unor afectiuni specifice bebelusilor precum: tal valg, tal var, platfus, torticolis, hipotonie musculara, intarziere in dezvoltarea motrica.

Vom presara din plin programului nostru Baby Gym ingrediente care dau aroma si parfum copilariei – cutiute muzicale, jucarii, zambete calde si mai ales multa voie buna!Only for Your Baby
Gimnastica Bebelusului: Individual

Baby Gym Class
Gimnastica Bebelusului: Grup
Kinetoterapeutul configureaza si desfasoara un program de sustinere si dezvoltare motrica personalizat bebelusului tau in functie de particularitatile sale de varsta si cele individuale. Kinetoterapeutul configureaza si desfasoara program de sustinere si dezvoltare motrica pentru grupuri formate din 3-4 bebelusi si parintii lor, in functie de particularitatile lor de varsta.
Kinetoterapeutul lucreaza doar cu copilul tau, acordandu-i atentie exclusiva. Pe baza reperelor de dezvoltare, a explicatiilor, demonstratiilor, kinetoterapeutul ii angajeaza si implica pe parinti in lucrul direct cu copiii lor.
Structura: Programul Gimnastica Bebelusului – Individual, indiferent de varsta copilului, prevede ca kinetoterapeutul sa lucreze personal cu acesta, in timp ce parintele il incurajeaza pe copil, il sustine emotional, facand pauze ori de cate ori copilul are nevoie.

Varianta: Kinetoterapeutul il invata pe parinte tehnici, manevre, exercitii si activitati pentru stimularea motrica si gimnastica bebelusului.
Structura: Clasele de Baby Gym sunt structurate pe intervale de varsta:
 1. 6-8 luni (Programul cuprinde 4 sedinte)*
 2. 8-10 luni (Programul cuprinde 4 sedinte)*
 3. 10-12 luni (Programul cuprinde 4 sedinte)*
* Vezi mai jos detalii privind focusul fiecarui nivel.
Program:
6-8 luni
8-10 luni
10-12 luni

Baby Gym Class imbina elemente ca: muzica, miscarea, ritmul, distractia, provocarea, toate armonizate sub forma jocului.
Recomandari: Bebelusi care necesita atentie speciala, cu indicatie/ recomandare din partea medicului pediatru/ neonatalog/ neurolog pentru kinetoterapie (ex.: intarziere in dezvoltare motrica, hipotonie musculara, bebelusi nascuti prematur etc.), precum si bebelusi care nu necesita un program special de dezvoltare motrica, dar parintii doresc sa opteze pentru programul individual. Recomandari: bebelusi cu varste intre 6 – 12 luni:
 • corectarea achizitiilor motrice realizate neadecvat,
 • consolidarea achizitiilor motrice existente,
 • suport pentru insusirea achizitiilor motrice imediat urmatoare,
 • stimulare motrica,
 • stimularea independentei motrice,
 • socializare.
Durata: 40-60 minute (in functie de varsta). Durata: 60 minute
Costuri:
Sedinta individuala: 50 lei
Abonament 5 sedinte: 200 lei
Abonament 10 sedinte: 380 lei
Preturile contin TVA.
Costuri:
180 lei/ 4 sedinte (indiferent de intervalul de varsta).
Preturile contin TVA.
*Fiecara clasa contine activitati, jocuri si miscari care au focusul pe particularitatile psihomotrice de varsta.
1. Pe locuri…! - Baby Gym Class: 6 - 8 luni
Jocuri, activitati si miscari cu focus pe:
 • Tarare (consolidare)
 • Rostogolire de pe o parte pe alta (consolidare)
 • Stat in sezut cu sprijin pe palme in fata, stanga – dreapta (stimulare)
 • Stabilitate in posturile achizitionate (stimulare)
2. Fiti gata…! – Baby Gym Class: 8 - 10 luni
Jocuri, activitati si miscari cu focus pe:
 • Tranzitie Sezut – mers de-a Busilea
 • Mers de-a Busilea (4 labe)
 • Reactii de protectie impotriva cazaturilor
 • Stat in sezut independent
3. START! – Baby Gym Class: 10 – 12 luni
 • Tranzitie Mers de-a Busilea – Ridicare in picioare
 • Ridicare in picioare
 • Stabilitate si echilibru in picioare
 • Initierea mersului.
Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011