Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact

Piticoti exploratori - Grup

Atelier stimulare senzoriala si dezvoltare emotionala
pentru bebelusi 0- 1 an
 
Galerie foto
 
 
 
Lector

Psiholog Camelia Chetu - Motherhood Center

Psih. Camelia Chetu

Info curs:


Grup max: 6 persoane

Locatie: Aleea Solca nr. 8
Inscrie-te la acest curs:
PITICI EXPLORATORI I
(pentru bebelusi cu varsta de 0 - 6 luni)
Pret: 150 RON / 3 sedinte

Partea I -  20 Iunie 2017, 10:00 - 11:00
Partea II - 22 Iunie 2017, 10:00 - 11:00
ParteaIII - 27 Iunie 2017, 10:00 - 11:00

PITICI EXPLORATORI II
Sperante, Crize, Lacrimi si Independenta (pentru bebelusi cu varsta de 6 - 12 luni)
Pret: 100 RON / 2 sedinte

Partea I- 29Iunie 2017, 10:00 - 11:00
ParteaII- 04Iulie 2017, 10:00 - 11:00
Categorii: Cursuri bebelusi, cursuri gravide, cursuri parinti, cursuri copii, psihologie parinti.

Atelier exclusiv pentru gravide si mamici de nou-nascuti

stop joc

Putine lucruri sunt la fel de semnificative si pline de emotie ca a face parte din copilaria copilului tau. Poate ca ai vazut deja cum bebelusul tau este prezent la tot ce se intampla in jurul lui, la chipuri si zambete, la jucarii, sunete si atingeri. Atat de mic si totusi, atat de prezent. Asta se intampla pentru ca desi are doar cateva luni de viata, in cadrul afectiv si stimulator pe care voi, parintii, il creati, fiinta lui (cu tot ce inseamna, organism, fire, sistem nervos) dispune de un imens potential de dezvoltare.

E important sa-i oferi bebelusului tau o varietate de stimuli, chiar din momentul in care ajunge pe lume. Asta nu inseamna ca trebuie sa-l bombardezi sau sa-l coplesesti, ci trebuie sa vina natural si in mod treptat stimularea senzoriala, si destul de des, incat sa se poata acomoda, sa o inteleaga. Bebelusii invata doar prin simturile lor, fiind cea mai buna modalitate de a procesa informatia. Deprivarea senzoriala sau stimularea senzoriala si neadecvata a bebelusului va avea un impact rasunator privind dezvoltarea sa si relatia lui cu tine si cu ceilalti. Vei invata cum sa te joci cu bebelusul pentru a-i stimula eficient simturile, cum poti inventa din obiecte uzuale si comune jucarii fantastice, cum il poti ajuta sa-si atinga potentialul maxim de dezvoltare. Micile evenimente care trec neobservate pentru noi adultii, pentru copil sunt uimitoare, unice si mai ales extrem de valoroase pentru dezvoltarea lui.

Caci da, cele mai minunate daruri pe care le poti da vreodata copilului sunt dragostea si implicarea ta din primele lui zile de viata.


Structura curs bebelusi (1-5 luni):

Partea I

* Duet muzical: Ritm, rima, cantec si miscare (Stimulare auditiva - nonverbala/ Stimulare tactica)

* Dialoguri de dragoste: Ce, cand, cat si cum (nu) vorbim cu bebe (Stimulare auditiv - verbala)

Partea a II-a

* Atingeri indraznete: texturi, senzatii si emotii (Stimulare tactila) * Imagini de neuitat: chipuri, forme, culori, expresii (Stimulare auditiva)

Partea a III-a

* Activitati triunghiulare - pentru intreaga familie (mamai/ tati si bebe)

* Mai bun, mai increzator: Provocarea si dezvoltarea bebelusului.


Structura curs bebelusi (6 - 12 luni)

Sperante, Crize, Lacrimi si Independenta

Partea I

* De vorba cu bebe prin sunete, semne si gesturi (Dezvoltarea limbajului - mecanisme explicative)

* Aplicatii practice: Jocuri si Limbaj

Partea a II-a

* Castigarea independentei: emotii contradictorii (Anxietatea de separare/ Anxietate straini)

* Aplicatii practice: Jocuri, anxietati, solutii (Cum depasim momentele intense ale separarii. Bebelusul sub fustele mamei.)


Detalii organizatorice: Piticotii Exploratori

1. Piticotii Exploratori se vor intruni de doua-trei ori pe saptamana (in functie de varsta), la sediul Motherhood - Al. Solca nr. 8.

2. Poti fi Piticot Explorator daca esti de cel putin o luna pe pamanturile noastre si vii insotit de un urias explorator (mama/tata/ buni etc.). In timpul atelierului, poti manca si dormi oricand simti nevoia, iar de joaca ne ocupa noi.

3. Ce sa aduci cu tine? Paturica/ scutecel bumbac/ aleza, pampers, jucaria preferata si papa.
Centrul Motherhood este dotat cu diverse dispozitive in care sa te simti bine: saltelute, cos, patut, scoica, jucarii, masa de infasat etc.

4. Cost: 100 lei/ persoana (adult) si special pentru tine (clienta Motherhood) si prietena ta (alta mamica cu bebelusul ei sau graviduta)/ 150 lei.

5. Inscrieri la tel. 0721.608.096, email office@motherhood.roLa Atelierul de Stimulare Senzoriala a Bebelusului pot participa: Viitori Parinti, Parinti cu bebelusi (1 luna - 1 an), Bone, Bunici. Formatul atelierului este unul cald, interactiv si practic, bazandu-se pe principiile Learning by Doing. Astfel, sunteti invitati sa participati cu copilul dvs la acest atelier. In cadrul atelierului, din punct de vedere organizatoric, veti avea libertatea de a-l alapta pe bebe la cerere. Daca copilul se afla la etapa alimentatiei diversificate, fiti fara griji, intrucat centrul Motherhood dispune de scaune speciale pentru masa pentru copii si alte dispozitive potrivite acestui scop.

curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura
Articole de alaptat

Happy Together

Alapteaza. Oriunde. Oricand. Oricat.

Articole pentru alaptat relaxat in public.
Showroom Happy Together se afla in incinta Motherhood Center.
Info & detalii: office@motherhood.ro

Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011