Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact

MotherHood Center - Cu copiii de-a emotiile

Galerie foto
Psiholog Camelia Chetu
Psih. Camelia Chetu
Ioana Agachi
Psihoterapeut Ioana Agachi
Inscrie-te la acest curs:
benefacto

Cu copiii De-a Emotiile
Grup de dezvoltare emotionala pentru copii (3-5 ani, 4-6 ani)

consiliere psihologicaZi de zi, copiii experimenteaza fel de fel de emotii. Uneori, poate fi coplesitor pentru ei.

Se tavaleste pe jos in semn de protest cand primeste un refuz? Urla pentru a se face auzit? Sufera din orice motiv? Musca sau (se) loveste atunci cand este furios? Se retrage intr-un colt al lui cand in scena apar mai multi copii?Se pune mereu la dispozitia celorlalti doar pentru a fi acceptat de ei? Treceti ca familie prin momente dificile (divort, deces, boala etc.) si se simte coplesit de suvoiul emotional?

consiliere psihologica

Ajuta-ti copilul sa inteleaga ca fiecare om are emotii si ca acestea pot fi exprimate in foarte multe feluri. Ajuta-l sa inteleaga de unde vin emotiile, sa nu-i fie frica de ele, sa isi gaseasca propriile modalitati prin care sa le exprime autentic, sa lase masca jos, sa inteleaga ce simte celalalt, … ce simti tu. Si impreuna veti trai bucuria unei relatii bazate pe incredere reciproca, comunicare deschisa si intima. El va intra mai usor in relatii cu ceilalti, isi va face prieteni cu care va impartasi momente si trairi speciale.

Ai grija de dezvoltarea emotionala a copilului tau incepand chiar de acum!

Detalii organizatorice:

  1. Contacteaza-ne pe email office@motherhood.ro sau telefon 0721.608.096 pentru a-ti inscrie copilul la grupul Jocul De-a emotiile.
  2. In format electronic, cu ajutorul unui inventar, sau in cadrul unei intalniri fata in fata, vom identifica intr-o maniera personalizata nevoile emotionale ale copilului tau.
  3. Grupul va fi compus din maximum 6 copii, cu varste cuprinse 3 – 5 ani, respectiv 4 – 6 ani, fete si baieti. Se vor imprieteni cu emotiile si vor experimenta exprimarea lor, printr-o paleta larga de tehnici, metode si instrumente din gama art-terapiei, toate specifice varstei, nivelului de dezvoltare psihomotrica, intereselor si preocuparilor lor. Emotiile vor capata astfel, culori, forme, sunete, miscari prin colaj, pictura, desen, postura, dans, cuvinte si instrumente muzicale, umbre si lumini, teatru, prin joc. Vor deprinde DEX-Emotii (Dictionarul Experiential al Emotiilor) si vor intelege ce se intampla cu ei - copiii si cu noi – oamenii mari atunci cand emotiile raman blocate undeva in interior.
  4. Programul Cu copiii De-a emotiile este configurat si desfasurat de psih. Camelia Chetu* si psih. Ioana Agachi**.
  5. In acest program, tu – parinte esti conectat permanent la dezvoltarea emotionala a copilului tau (feedback, recomandari, propuneri de activitati si jocuri pentru acasa etc.)
  6. Climatul de desfasurare al grupului este unul acceptant, cald, prietenos, suportiv, nonjudicativ care favorizeaza experienta emotionala si explorarea ei.
  7. Cu copiii De-a emotiile are o structura de 6 sesiuni, cu o durata variabila 40 – 50 minute, fiecare sesiune avand loc saptamanal, in week-end, sambata si duminica. In acest interval de timp, poti merge sa bei o cafea in apropiere, sa faci sport la sala de fitness vis-a-vis de Motherhood, sa citesti sau sa te imprietenesti la un ceai cald cu parintii celorlalti copii.

Locatie: Sediu Motherhood – Al. Solca nr. 8, sector 5 (zona Eroii Revolutiei).

Cost: 180 lei (pentru toate cele 6 sesiuni). Nu pot fi accesate sesiuni singulare.

CALENDAR:
Sambata 13 Aprilie 10:00 - 11:00
Sambata 20 Aprilie
Sambata 27 Aprilie
Sambata 04 Mai
Sambata 11 Mai
   
* Suntem flexibile in stabilirea si modificarea programului. Acesta va fi modificat in functie de agenda activitatilor Motherhood si agendele tuturor parintilor/ insotitorilor copiilor.

*Camelia Chetu a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Specializare Psihologie (1999 – 2003) si Master in Psihodiagnostic si Psihoterapie (2005), ambele in cadrul Universitatii Bucuresti, Evaluarea si Consilierea Experientiala a Adultului, Copilului, Cuplului si Familiei (2011 – 2012).
** Ioana Agachi a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Specializare Psihologie (2003 – 2007), Psihoterapeut centrat pe persoana (Centrul de dezvoltare personala).

Pentru detalii si informatii, va rugam sa ne contactati pe email: office@motherhood.ro

consiliere psihologica


consiliere psihologicaconsiliere psihologica
Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011