Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact

MotherHood Center - Recrutare si Selectie Baby Sitter / Guvernante

Ca viitori sau deja parinti, fiecare dintre noi visam la copilul nostru: ni-l imaginam, ne inventam si ne proiectam in viitor alaturi de el. Ne dorim sa nu-i lipseasca nimic – alimentatie sanatoasa, haine si incaltaminte adecvata, jucarii educative conform normelor de protectie in vigoare, sa mearga la inot inca din primele luni de viata, sa studieze la cele mai bune gradinite/ scoli etc., iar pentru toate acestea, cel mai adesea suntem nevoiti sa adoptam un ritm nebun de munca, fiind astfel departe de el. In acelasi timp, in lipsa noastra, ne dorim sa fie inconjurat cu dragoste, atentie si rabdare de cei din jur, sa stim ca este in siguranta cu bona sau guvernanta sa, care sa fie matura, sa dea dovada de simt al responsabilitatii, sa aiba bun-simt, sa fie sociabila, sa i se dedice intrutotul.

Sau poate ca doar ai nevoie de putin timp numai pentru tine/ voi (tu si sotul tau) pentru a te/va regasi, pentru a te relaxa sau odihni.

Nu este deloc usor. Ne incearca sentimente dintre cele mai tulburatoare si dureroase stiind ca-l lasam in grija unei persoane straine.

Cu o experienta profesionala solida (peste 4 ani) pe parte de psihologie, recrutare si selectie, dublata de experienta personala ca mame in selectarea unei bone pentru proprii nostri copii, va putem oferi suport specializat in gasirea celei mai potrivite bone pentru copilul dvs.


 Etapele procesului de selectie MotherHood:

- Intalnirea noastra cu dvs in vederea configurarii profilului dorit al bonei (in functie de varsta si personalitatea copilului dvs, de asteptarile si dorintele dvs) si semnarea unui contract de prestari servicii.

- Recrutarea si selectia primara (1. Sustinem interviuri clasice si situationale (Ce ai face in situatia X? Cum ai linisti copilul cand plange? Cum ai reactiona daca ar face insolatie/ daca s-ar taia/ daca ar aspira un obiect strain? etc.) cu candidate motivate pentru aceasta pozitie. 2. Solicitam referinte, recomandari privind personalitatea si comportamentul candidatelor din partea familiilor pentru care au mai lucrat, angajatorilor anteriori, vecinilor etc. 3. Examinarea psihologica (baterii de teste psihologice validate si aprobate de Colegiul Psihologilor din Romania).

- Intalnirea dvs cu candidatele selectate de noi, putand opta si pentru o proba primara prin interactionarea candidatei pre-selectate cu copilul dvs (20 min). In cadrul acestei etape, va putem acorda suport prin asistarea/ sustinerea integrala a interviului.

- La cerere, putem efectua vizite la domiciliul candidatei selectate pentru a observa conditiile sale de viata, pentru a-i cunoaste familia etc.

- Dupa caz, finalizarea procesului de selectie prin achitarea comisionului pre-stabilit sau reluarea procesului de recrutare si selectie.

Avantajele selectiei si recrutarii unui baby-sitter prin MotherHood, constau in continuitatea pe care v-o putem oferi, data de posibilitatea formarii candidatei selectate prin participarea la Cursuri de Ingrijirea Nou-Nascutului si Sugarului, Curs de Prim-Ajutor, Curs de Stimularea Senzoriala de Impact a bebelusului, Curs de Masajul si Gimnastica Bebelusului, cursuri la care veti beneficia de un discount 20%.

Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011