Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Acasa Servicii Noutati Newsletter Parteneri Contact
The signs of Love
Atelier exclusiv pentru gravide si mamici de nou-nascuti
 
Galerie foto
 
 

Sambata, 06 Decembrie 2014, 10:30 - 12:00

Trainer: Madalina Andronic

Locatie: sediu Motherhood Center - Al. Solca nr. 8, sector 5 (zona Eroii Revolutiei)

Pret: 120 lei/ persoana

Atelier exclusiv pentru gravide si mamici de nou-nascuti

Zi de zi, in munca noastra la Motherhood, intalnim o multime de (viitoare) mamici si toate au in comun grija si iubirea pentru copiii lor. Si mai au ceva: dorinta de a fi mame cat mai bune pentru ei: azi mai bune decat ieri, iar maine decat azi. De a se conecta mai autentic la copiii lor. Ca tine. Simt ca vine din iubire si nu din indarjire.
            Tot timpul printre voi, ne-am dorit sa sprijinim cu mai multa sensibilitate si mai multa pricepere starea deplina de conectare dintre mama si copil.  Asa ca impreuna cu Madalina Andronic am configurat un atelier absolut special si unic in care dragostea pentru copilul tau se va impleti cu indemnarea ta. De aceea, nici ca i se potrivea mai bine ca nume altceva  decat Signs of Love - My First Buddy. Atelierul face parte din colectia Happy Together by Motherhood Center, alaturi de Stop.JOC - 58 Jocuri pentru tine si bebelusul tau (1- 5 luni) si Alapteaza cu stil (http://www.alapteazacustil.ro), iar Madalina Andronic, dupa parerea noastra si nu numai, e ce mai tare ilustratoare a momentului (http://www.madiandronic.com/, http://de-adevaratelea.blogspot.ro/),  s-a specializat in artele frumoase la Camberwell College of Arts, avand proiecte internationale de mare mare avengura. Este fina si sensibila, exigenta cu sine insasi si o promotoare a frumosului nascut din lucrul mainilor.

Cu multa finete, Madalina te va ajuta sa scoti din tine  la iveala  lucruri nebanuite, extrem de pretioase pentru copilul tau, de o calitate impecabila a emotiei si a executiei - jucaria preferata a puiului tau (vezi attach). Facuta de tine. Va fi jucaria care-l va insoti oriunde oricand. I-ai vazut desigur, pe multi copii cum isi strang jucaria in brate sau la piept ori o taraie dupa ei.

In psihologie, se numeste jucarie de tranzitie si este jucaria care ii confera  puiului tau siguranta si confort in diverse situatii - atunci cand are nevoie (cand doarme, cand ramane fara tine pentru cateva ore cat timp esti plecata de acasa, cand este bolnavior, cand mergeti vacanta etc.), dar ceea ce ii da o asemenea forta este felul in care este investita emotional de el si de tine. Si ce o poate investi mai mult decat iubirea ta, care e ca praful zanelor?!  Si va fi parte din tine si parte din el, pentru ca este facuta de tine pentru el, copilul tau.

Detalii organizatorice Signs of Love - My First Buddy:

- Pentru o desfasurare impecabila, grupul va fi limitat - 10 persoane. Atelierul este destinat exclusiv gravidutelor, indiferent de trimestrul de sarcina, si mamelor de nou-nascuti si copii cu vasta pana in 2 ani. Si stiti cum ne place sa se intample experientele la Motherhood Center: Learning by Doing and Feeling! In prima jumatate de ora, va voi povesti despre cat de importanta este jucaria de tranzitie in procesele de atasament si separare ale familiei, urmand ca timp de 1h sa lucrati practic cu Madalina pentru confectionarea jucariei. Este un atelier pentru mamici (viitoare/ actuale) si nu unul cu activitati si jocuri pentru bebelusi! De aceea, pentru a te putea dedica exclusiv procesului creativ-artistic cel mai bine este ca bebe sa ramana acasa, cu tati. E la fix, au si ei astfel, timpul lor, iar tu pe al tau cu noi, intr-o ambianta tip piano-cafe chiar la Motherhood. 

Fiecare mamica confectioneaza si pleaca acasa cu o jucarie pentru puiul ei! 
Punem totul la dispozitie.
- Taxa de participare: 120 lei/ persoana. Taxa acopera cheltuielile cu materialele necesare confectionarii jucariilor, cheltuieli de protocol, fotografii.

curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura curs de puericultura
Articole de alaptat

Happy Together

Alapteaza. Oriunde. Oricand. Oricat.

Articole pentru alaptat relaxat in public.
Showroom Happy Together se afla in incinta Motherhood Center.
Info & detalii: office@motherhood.ro

Meniu rapid Cursuri Data cursului Servicii Contact
Acasa Despre noi Servicii Articole Noutati Parteneri Contact Curs de puericultura Curs de stimulare senzoriala Curs LAMAZE Curs de "Prim ajutor" Aquababy Atelier masajul bebelusului Atasament prenatal Curs alaptare STOP JOC! Atelier diversificare a alimentatiei Gimnastica bebelusuluiGimnastica prenatala Gimnastica postnatala Dance class Psihologie pre / postnatala Masaj pre / postnatal Theraplay® Cabinet individual de psihologie
Adresa: Aleea Solca nr. 8
Telefoane:
0721 608 096
Email:
office@motherhood.ro
 
Urmariti Motherhood pe Facebook motherhood center
Toate drepturile rezervate
www.motherhood.ro
 Yuzum Web Design 2011